Xbox One'ı "taşınabilir" yaptılar!

Microsoft'un koyduğu kuralları çiğnemeden, "taşınabilir" bir Xbox One yaparsanız, neye benzer?

Xbox One, "taşınabilir" oldu!

Xbox One'un sayısız iyi yönü var, ancak bu konsolu bir çantaya koyup gideceğiniz yere yanınızda götürememek, kesinlikle onun kötü yanlarından biri. Ama kenara ayırdığınız 1500 dolarınız varsa, bir "Xbook One" alabiliyorsunuz. Xbook One, Xbox One'ın özelliklerine sahip ve 22 inçlik bir ekranı içinde bulunduran taşınabilir bir kasa.

Xbook One, donanım geliştiricisi Ed Zarick tarafından bir çift Makerbot Replicator 2 3D yazıcı, lazer ve pek çok zaman harcanarak üretilmiş bir ürün. Ancak Xbox Live kuralları konsolun üzerinde değişim yapılmasına izin vermiyor. Bu yüzden de Zarick'in akrilik kasasının içerisinde gerçek ürün bulunmakta. Ancak, bu kasanın içerisinde soğutucu bir parça ve 1080p 22 inç bir ekran ile, bir Blu-ray okuyucu da bulunmakta.

Cihazın genel görünümü ise, biraz büyük bir dizüstü oyun bilgisayarı gibi gözüküyor. Ancak Xbook One'ın içerisinde batarya bulunmuyor. Bunun en büyük sebebi ise, Xbox'ın pil gücü ile çalışmak için üretilmemiş olması. Başka bir deyiş ile bu cihazı kullanmak için hâlâ bir priz bulmanız gerekiyor.

Tabii ki harcayacak 1500 dolarınız bulunuyorsa, Zarick'in internet sitesine girerek sipariş verebiliyorsunuz...

Okuyucu Yorumları