Xbox, tamamen dijital bir sürümünü üretebilir

Görünene göre Microsoft, Xbox'ın tamamen dijital olan bir sürümünü üretebilir!

Tamamen dijital Xbox geliyor!

Birkaç ay önce, tamamen dijital bir Xbox S konsolu hakkında söylentiler dolanmaya başlamıştı. O sırada sistemin bir cd sürücüsü olmadığı ve sadece dijital indirmeler ve Xbox Game Pass'e güvenerek oyun yükleyeceği söylenmekteydi.

Yeni kaynaklara göre sistem sadece gelişim aşamasında değil, Mayıs ayı kadar erken bir tarihte sunulabilir. Bu kaynaklar, yeni sistemin tüm bölgelerde Mayıs 2019 tarihinde yayımlanacağını söyleyen Windows Central ile özel bir şekilde görüştüler. Bu da yeni konsolun, yeni nesil Xbox konsollarının duyurulacağı tahmin edilen E3 2019 ve Microsoft'un etkinliği öncesinde satışa sunulacağı anlamına gelecek.

Eğer tüm detaylar doğruysa tamamen dijital Xbox One S, Microsoft için öneli bir sistem olarak görülüyor. Bu sistem ile yeni nesil konsollar için tepkiler kontrol edilebilecek ve firma tamamen dijital bir geleceğe hazırlanabilecek.

Ayrıca bu, konu hakkındaki tek söylenti de değil ve başka haber kaynakları da benzer söylentilere sahip.

Eğer bu söylenti doğruysa, Microsoft fiziksel olmayan medya merkezi konsolunu deneyen Üç Büyük Konsol üreticisinin ilki olacak (Sony, yaklaşık 10 yıl önce PSPGo adında tamamen dijital bir el konsolu üretmişti ancak PS Vita ardından üretim durdurulmuştu).

Okuyucu Yorumları