Xbox'la hızlı ve öfkeli!

Xbox ve Universal ortaklığında "Forza Horizon 2 Presents Fast and Furious"!

Xbox'la hızlı ve öfkeli!

Microsoft, Xbox ve Universal ortaklığında, dünya çapındaki milyonlarca Xbox hayranını sevindirecek özgün ve bağımsız bir eklenti paketi yayımladı. Xbox ve Universal ortaklığı ile "Forza Horizon 2 Presents Fast and Furious" yaratılırken, eklenti paketinde 3 Nisan'da vizyona girecek "Furious 7" filminde kullanılan yeni araçlar yer alıyor. Üstelik bağımsız eklenti, Furious 7'nin gösterime girmesini kutlamak amacıyla, 27 Mart'tan 10 Nisan'a kadar Xbox One ya da Xbox 360 konsollarına ücretsiz olarak indirilebilecek.

Xbox Başkanı Phil Spencer, konuyla ilgili olarak, "Forza, oyun dünyasında yarış ve eğlenceyle eş anlamda... Bu yüzden dünyanın en ünlü yarış eğlencesi serilerinden biriyle ortaklık yapmamız son derece olağan. Bu adım, Forza oyuncularını Fast and Furious dünyasına taşımak için müthiş bir fırsat. Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious ile tüm oyun severler Fast and Furious serilerindeki heyecan dolu aksiyonları yakından yaşama şansı yakalayacak." dedi.

İki hafta boyunca ücretsiz indirilebilecek!

Bağımsız eklenti, Furious 7'nin gösterime girmesini kutlamak amacıyla, iki haftalık süre boyunca ücretsiz olarak sunulacak. Oyunseverler, 27 Mart'tan 10 Nisan'a kadar eklentiyi Xbox One ya da Xbox 360 konsollarına ücretsiz olarak indirebilecek. 10 Nisan'dan sonra ise eklenti ücretinin 10 Dolar olması planlanıyor. Eklentiyi iki haftalık süreçte ücretsiz indirmiş olan oyun severler ise herhangi bir kısıtlama olmadan oyunlarına devam edebilecekler.

Oyunda yer alacak bazı özel araçların listesi:

  • 1970 Dodge Charger R/T Fast & Furious Edition
  • 2012 Nissan GT-R Fast & Furious Edition
  • 1998 Toyota Supra Fast & Furious Edition
  • 2014 Maserati Ghibli S Fast & Furious Edition
  • 1970 Plymouth Road Runner Fast & Furious Edition
  • 2015 Dodge Charger R/T Fast & Furious Edition
  • 1970 Plymouth Cuda Fast & Furious Edition
  • 2013 Jeep Wrangler Unlimited Fast & Furious Edition
Okuyucu Yorumları