Xerox'tan geleceği parLAK bir ürün

Teknoloji üreten bir şirket; geleceği parLAK bir ürün. İşte kullanıcı dostu özellikler...

Bu ürünün geleceği parLAK

Xerox, Artı Verimlilik sistemi ile servis ihtiyacını minimize eden yüksek kapasiteli dijital baskı sistemi Xerox Color 800/1000'i tanıttı.

Ara renk tonlarını ve ince ayrıntıları yüksek kalitede basabilen Xerox Color 800/1000, ayrı bir işleme gerek duyulmadan baskı esnasında kısmi ve değişken lak atabiliyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, yüksek kapasiteli tam renkli dijital baskı ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Xerox, yeni renkli baskı sistemi Xerox Color 800/1000'i dünyanın diğer ülkeleri ile aynı anda Türkiye'de tanıttı. Xerox Color 800/1000'i ileri düzey dijital baskı teknolojilerine ihtiyaç duyan, baskı hacmi nispeten daha küçük işletmelerin kullanımı için geliştirdi. Benzerlerinin aksine oldukça küçük bir tasarıma sahip olan ve her ölçekteki baskı merkezinin yerleşim planında kolayca yer bulabilecek olan Xerox Color 800/1000, boyundan büyük işler yapmaya ve yeni iş fırsatları yaratmaya aday bir ürün.

Matbaa ve baskı merkezlerinde bir boşluk doluyor

Matbaa ve baskı merkezlerinde bir boşluk doluyor

Matbaa ve baskı merkezlerinin iş akışları içindeki önemli bir boşluğu ve ihtiyacı dolduracak olan Xerox Color 800/1000 tam renkli baskı sistemi, ayrı bir işleme gerek duyulmadan baskı esnasında kısmi ve değişken lak atabiliyor. Ara renk tonlarını ve ince ayrıntıları mükemmel şekilde basabilen Xerox Color 800/1000, yüksek görüntü kalitesi, esnek sonlandırıcı seçenekleri ve kolay kullanımı bir arada bulunduruyor. Baskı hızı saatte 6.000 sayfaya kadar çıkan Xerox Color 800/1000, 330mm x 488mm ebatlarına kadar büyüklükteki, 55 gr- 350 gr arası ağırlıktaki medyalara baskı alabiliyor. Yeni Xerox Color 800/1000 baskı sistemleri, EA Kuru Mürekkep Teknolojisi sayesinde de kusursuz baskı imkanı sunuyor.

2400 x 2400 dpi çözünürlüğü ile mükemmel netlik, keskinlik ve bütünlük sağlayan Xerox Color 800/1000; günümüz özel fotoğraf uygulamaları için kusursuz ara tonlar, net metinler, siyah ve gri tonlamalar, detay gölgeler, parlak vurgular sağlayarak baskıda kaliteyi daha da yükseltmeyi hedefliyor.

Baskı motorunun aşağısında konumlandırılan 2 adet 2,000 kağıt kapasiteli standart kağıt tepsisi bulunan Xerox 800/1000, isteğe bağlı olarak eklenebilen 2 tepsili Yüksek Kapasiteli Besleyici ile kağıt kapasitesini iki katına çıkartabiliyor. Çalışma esnasında kağıt yükleme ve boşaltma özelliği ise, baskı esnasında kağıt tepsisine müdahale imkanı veriyor. Böylece özel boyutlardaki kağıtların kırışma ve sıkışma ihtimalini en aza indiriyor. Makine içinde bulunan 4 adet üfleme kanalı yanlış besleme ihtimalini önleyerek kağıtların düzgün bir şekilde basılmasını sağlıyor.

Kullanıcılara büyük kolaylık

Kullanıcılara büyük kolaylık

Xerox Color 800/1000'in, sektör için yeni bir devir olacağını söyleyen Xerox Türkiye Üretim Grubu Pazarlama Müdürü Serra Yılmaz, "Baskı işi ile uğraşan her kuruluşa yeni uygulama geliştirme ve hizmet yelpazesini genişletme olanağı veren Xerox Color 800/1000 baskı sistemleri, daha kısa zamanda daha yüksek kalitede işler yapılmasını sağlayacak. Yeni baskı sistemlerimiz, müşterilerimize farklı ve karlı iş fırsatları sunacaktır." dedi.

Rutin değişmesi gereken parçalara kullanıcı tarafından müdahele edilebiliyor

Xerox Color 800/1000 baskı sistemi ile önerilen Xerox Artı Verimlilik konsepti (Xerox Productivity Plus service), ürünün 7 gün 24 saat performansını kontrol altına alıyor. Önerilen sistem kapsamında kullanıcıya detay eğitim, servis yazılımına erişim ve kullanımı kolay sistem arayüzü sağlanıyor. Mekanik aksam, kullancının özellikle rutin değişmesi gereken parçalara kolay müdahelesine uygun olduğundan, müşterinin servis ihtiyacı azalıyor ve makineden gelen durum bilgisine göre sistem performansı optimize edilebiliyor.

Gelişmiş görüntü teknolojisine sahip olan Xerox Color 800/1000, uzun ömürlü fotoğraf algılayıcısı ve otomatik temizleyicili çift telli korotronlar içeriyor. Bu özellikleri sayesinde, aynı sayfa içerisinde ve/veya sayfadan sayfaya baskıda tutarlı renk kalitesi sağlanıyor. Xerox Color 800/1000'in, kullanıcılarına yüksek kalitede renkli baskılar ve daha profesyonel işler çıkarmalarını sağlayacak, isteğe bağlı olarak eklenebilecek ekstra donanımları da bulunuyor. Kağıt besleme kapasitesini 8,000 sayfaya kadar çıkaran Yüksek Kapasiteli Besleyici; yazıcı ve sonlandırıcı arasındaki iletişimi sağlayan ve hatalı sayfaları yazıcıdan çıkaran "Arayüz Modülü"nün yanı sıra ileri sonlandırıcı, profesyonel sonlandırıcı ve yüksek kapasiteli istifleyici gibi çeşitli sonlandırıcı opsyionları yer alıyor. Kişi ve kuruluşlar, bu gibi çözümler sayesinde istifleme, zımbalama, dosyalama ve kitapçık yapma gibi özelliklerin tümünü cihaz üzerinde tamamlayabiliyor.

Müşterilerin baskı sistemi ihtiyacını karşılamak için Xerox Color 800/1000 ile birlikte farklı RIP opsiyonları sunuluyor. Xerox kullanıcıları mevcut iş akış sistemlerine de entegre olabilecek, FreeFlow Print Server, Creo ya da EFI baskı kontrol sunucularından birini seçebiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları