Xiaomi Mi 10'un Tasarımı Şimdiden Göründü

Xiaomi Mi 10'un tasarımı, telefonun tanıtımı öncesinde firma tarafından bir sosyal medya paylaşımıyla gösterildi!

Xiaomi Mi 10 göründü

Bu sene Mobil Dünya Kongresi'ne katılma kararı alan firmalardan Xiaomi, etkinlikte Snapdragon 865 yonga setini kullanan yeni amiral gemisi Xiaomi Mi 10'u tanıtmayı planlıyor. Şimdi ise firma, cihazın Çin'deki 13 Şubat'ta yapılacak tanıtım öncesinde bir görüntü paylaştı.

Weibo'da paylaşılan çizim, telefonun tasarımından önemli bir bölümü ve renk seçeneklerini gösteriyor. Renk seçeneklerinden birinin yeşile yakın bir mavi ve açık turuncu olduğu anlaşılıyor. Dikkat çeken diğer bir öğe, arkadaki dört lensli kamera dizilimi. Kameraların üçü aynı modülde bulunurken, birinin diğerlerinden ayrı yerleştirildiği gözleniyor.

Tüm kameraların teknik özellikleri bilinmese de, üstteki kameranın altında 108MP yazısı görünüyor. Bu lens, muhtemelen telefonun ana sensörü. 108MP'lik sensör, ilk olarak geçen seneki Mi Note 10'da kullanılmıştı, ancak telefon bu boyuttaki resimleri yakalamakta zorluk çeken Snapdragon 730G yonga setiyle geliyordu.

Cihazın çerçevelerden neredeyse arınmış olan ön yüzünde ilk bakışta kamerayı göremeyebilirsiniz, ancak Xiaomi kamerayı ekranın siyah kısmında saklamış. Sol üstteki kameranın her zamanki gibi ekran üstü delikli kamera olduğu düşünülüyor.

Telefonun Çin'deki tanıtımı, başta da söylediğimiz gibi 13 Şubat'ta yapılacak, bu yüzden yakında tüm özelliklerini öğrenmeyi bekleyebiliriz. Mi 10'un global tanıtımı ise Mobil Dünya Kongresi'nde gerçekleşecek.

Okuyucu Yorumları