Xiaomi'den, Türkiye'de Bir İlk

Xiaomi'nin İstanbul'da "Xiaomi Yetkili Servis Merkezi" konseptiyle açtığı merkez, Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyor.

Xiaomi'den Türkiye'de bir ilk

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xiaomi'nin Türkiye'deki ilk münhasır yetkili servisi, Genpa tarafından Genpa İcra Kurulu Başkanı Gökhan Erdem ve Xiaomi Türkiye Ülke Müdürü Usher Liu'nun katılımıyla İstanbul Kadıköy/Hasanpaşa'da açıldı.

"Xiaomi Yetkili Servis Merkezi" konseptiyle açılan merkez, Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyor. Xiaomi kullanıcılarına en iyi servis deneyimini sunmayı hedefleyen merkezde, Xiaomi Türkiye garantili tüm telefonlara ve Genpa Teknik Servis Hizmet Kapsamında olan Xiaomi aksesuar ve ekosistem ürünlerine yönelik hizmet veriliyor.

Ürün satışı da olacak

Ürün satışının da yapılacağı servis merkezinde bir de deneyim alanı yer alıyor. Bu sayede müşteriler, Xiaomi'nin en yeni telefonlarını, aksesuarlarını ve ekosistem ürünlerini deneyimleme ve satın alma fırsatı bulacak.

Kadıköy Xiaomi Servis Merkezi hafta içi 09:30-19:00, Cumartesi günleri ise 10:30-19:00 saatleri arasında hizmet verecek. Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, Baycan Han No:39-41/b, 34722 Kadıköy adresinde bulunan servis ve satış merkezine 0212 359 0559 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Okuyucu Yorumları