Yaşam tarzınıza ayak uyduruyor!

Pentax'ın yeni fotoğraf makinesi, yaşam tarzınız ne olursa olsun size ayak uydurma sözü veriyor!

Size uyan fotoğraf makinesi!

Doğa fotoğraflarını seven bir maceraperest misiniz? Yoksa gece hayatından uzak kalamayan eğlenceli bir kişilik mi? Kim olursanız olun, Pentax RS1500 size her ortamda ayak uydurmayı garanti ediyor.

Pentax'ın yeni modeli RS1500 trende ayak uyduran dikkat çekici renkte fotoğraf makinelerinin aksine, kişiselleştirebileceğiniz bir tasarıma sahip olmasıyla farklılaşıyor. Ürünün kutusunda gelen hazır ön yüzeyleri veya kendi fotoğraflarınızdan, çizimlerinizden oluşan tasarımlarınızı çok kolay bir şekilde fotoğraf makinesinin tasarımı haline getirebilirsiniz. Yapacağınız bu kişiselleştirmeler ile gittiğiniz her yerde dikkat çekici bir aksesuara sahip olmanız mümkün.

Pentax RS1500'ün kutusunda gelen farklı desenlere sahip yüzeylerin dışında, hazır kesimli kâğıt folyolara dilediğiniz gibi baskı yapabilme şansınız da bulunuyor. Pentax RS1500 alanında ilk olan kişiselleştirilebilir tasarımı sayesinde, fotoğraf makinenizin her zaman sizin giyiminize uyum sağlayan bir aksesuarınız olma peşinde. Ön yüzeyler dışında üründeki objektif halkaları da siyah veya turuncu olarak değiştirilebiliyor.

Fiyatı: 349 tl kdv dâhil

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları