Yeni 10.9 inçlik çerçevesiz iPad'ten ilk işaretler

Apple önümüzdeki yıl yeni 10.9-inç'lik "çerçevesiz"bir iPad piyasaya sürmeyi planlıyor olabilir!

Çerçevesiz iPad'e hazır olun!

iPad satışları uzun zamandır düşüşte olmasına rağmen, Apple ikonik tablet bilgisayarından ümidi kesmiş değil. Elimize geçen yeni haberlere göre, Apple önümüzdeki Mart ayında üç yeni iPad modeli piyasaya sürecek. Bu tabletlerden biri Apple'ın düşüşte olan iPad ismini tekrar canlandırabilir.

Apple'ın üretim zincirinden gelen habere göre, yeni tabletlerden ikisi 9.7-inç ve 12.9-inç iPad Pro modellerinin yenilenmiş sürümleri olacak. Üçüncü model ise bize iPhone 8 hakkında bir kaç ipucu verecek bir tablet olacak. Mart ayında yayınlanacak olan 10.9-inçlik iPad'in çerçevesiz bir ekranı olacak, ve tahminlere göre bu tasarım yeni nesil iPhone'larda da denenecek.

Eğer bu yeni iPad modeli piyasaya tutunmayı başarırsa, Apple'ın tabletlerine tekrar hayat aşılama çabası başarılı olacak gibi görünüyor. Apple'ın en son gerçekleştirdiği gelir anketinde iPad'ın 5 yıldan beri en düşük noktaya indiğini gördü. Tim Cook, iPad'ı bilgisayar teknolojisinin geleceği olarak görse de, bu rakamlara bakıp da ona katılmak oldukça zor.

Okuyucu Yorumları