Yeni AirTies Air 4820 bağlantı kiti

Kablosuz görüntü aktarımında pratik çözüm; AirTies Air 4820 bağlantı kiti.

AirTies'dan pratik çözüm

AirTies'ın 802.11ac ailesinin üyesi olan Air 4820, video aktarım hızını 600Mbps'den 1.7Gpbs'ye çıkaran teknolojiyi kullanırken kablosuz video erişiminde pratik çözümler sunuyor. Gerek mevcut modemler, gerekse Set-top Box'lar ile bağlayarak, 802.11ac performansının keyfini yaşamayı mümkün oluyor. Aynı anda pek çok cihaza yüksek çözünürlüklü video aktarımı yapabilen Air 4820, evinizin her yerinde interneti yüksek hızda kullanmanızı sağlıyor.

Kablosuz performansı ve kapsama alanını evlerin tamamında arttıran Air 4820 şık tasarımıyla, evinizde minimum yer kaplıyor. Videonun rahatça kesintisiz aktarımını sağlayan ürün, AirTies Mesh teknolojisi ile sinyal zayıflama sorununu da ortadan kaldırıyor. WPS tuşu ile üst seviyede güvenlik sağlayan Air 4820, güvenlik ayarını tek tuş üzerinden yapma fırsatı sunuyor. Ayrıca herhangi bir Air 4820 üzerinde yapılan değişiklikler otomatik olarak diğer Air4820'ler ile paylaşılıyor.

Evlerin farklı odalarına taşınan internet çözümlerine kablosuz ve daha hızlı bir alternatif olan Air 4820'nin, 2 Gigabit Ethernet portu bulunuyor. 5 GHz tek band üzerinden çalışan Air 4820, beam forming özelliğiyle evdeki cihazlara birebir odaklanarak performans kaybını önlemeye yardımcı olurken, WPS özelliğiyle ise tek tuşla kablosuz ağ kurulumu yapmaya olanak tanıyor.

Okuyucu Yorumları