Yeni Assassin’s Creed geliyor: Assassin’s Creed Mirage duyuruldu...

Assassin's Creed serisinin yeni oyunun Assassin's Creed Mirage olacağı onaylandı. Seri, Mirage ile köklerine geri dönecek gibi görünüyor.

Onaylandı: Yeni Assassin’s Creed geliyor

Çok sayıda sızıntının ardından Ubisoft, Assassin's Creed Mirage'ın Assassin’s Creed evreninin bir sonraki oyunu olacağını onayladı. Yukarıda gördüğünüz görüntü dışında, şirket şimdilik ayrıntıları gizli tutuyor. Daha önce açıklandığı gibi, Eylül ayında tam bir açıklama yapılması planlanıyor.

Resmi ayrıntılar az olsa da, oyunla ilgili son sızıntılar büyük ölçüde doğru gibi görünüyor. Bunlara göre oyuncular, Basim’in Assassin's Creed Valhalla'da görünmeden önceki dönemine, yani gençliğine şahit olacak. Oyunun Bağdat’ta geçeceği söyleniyor.

Aslında bu yılın başlarındaki başka bir rapora göre proje, başlangıçta bir Valhalla genişletmesi olarak başladı. Mirage için en önemli detay, Ubisoft'un en son Assassin's Creed oyunlarında sunduğu RPG öğelerinin hiçbirini içermeyecek olması. Yani oyun, seriyi parkur ve aksiyon odaklı günlerine geri döndürecek.

Ubisoft'un Assassin's Creed Mirage için bahar 2023 dönemini hedeflediği söyleniyor. Oyunun tam olarak ne hakkında olduğunu ve serinin geleceği hakkında daha fazlasını öğrenmek için Ubisoft'un 10 Eylül'de düzenleyeceği Assassin's Creed'e özel Forward etkinliğini beklemek zorundayız.