Yeni HP Elite ve ENVY Bilgisayarlar Geldi!

HP, yeni premium bilgisayarları ile kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor!

Yeni HP Elite ve ENVY tanıtıldı

HP, kullanıcıların istedikleri yerde çalışabilmelerini sağlamak için bir dizi yeni premium dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar ile iddialı monitörler tasarlandığını duyurdu. HP Elite 1000 ve HP ENVY'nin en yeni modelleri istediğiniz her an, istediğiniz her yerden bağlantı kurabilmeniz ve çalışabilmeniz için görselliğiyle baş döndüren bir tasarım, güçlü bir performans ve maksimum çok yönlülük sunuyor.

İnsanların yüzde 81'inin iş dışındaki zamanlarında da çalışmaya devam ettiği ve bunun yarıdan fazlasının kişisel işlerini ofisteki işlerle birlikte götürdüğü düşünüldüğünde özel hayat ve çalışma hayatının gerekliliklerini aynı anda idare edebilecek bir cihaz kullanmak eskisinden daha da önemli bir hal alıyor. HP'nin yeni ve ayrıcalıklı ürünleri, kullanıcıların kişisel tarzlarıyla kendilerine özgü bilgisayar ihtiyaçlarını karşılayan çeşitli unsurları bir araya getiriyor.

HP EMEA Kişisel Sistemler Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Achim Kutter, "HP'nin benzersiz tasarımı ve teknik liderliği, stil, performans ve çok yönlülüğün en üst kombinasyonunu kullanıcılarına sunuyor. Dünyanın en küçük dönüştürülebilir iş bilgisayarı, entegre edilmiş özel ekrana sahip ilk ayrılabilir ve entegre gizlilik ekranlı tableti, en geniş kavisli All in One bilgisayarı ve diğer sektör öncüsü yeniliklerimizle, yeni Elite ve ENVY portföyümüz kullanıcılarına benzersiz ve en üst düzeyde bilgisayar deneyimi sunuyor," dedi.

HP Elite 1000 serisi

HP Elite 1000 serisi

Çalışanların cihazlarından beklentileri, çalışma şekilleri ve hayat tarzlarına göre farklılık gösterir. HP Elite 1000 serisi şık tasarım ile dayanıklılığı, sektör öncüsü güvenlik ile iş kolaylaştırıcı çalışma araçlarını aynı anda isteyen ve gün içinde hem ofis içi hem de ofis dışında çalışanlar için en uygun cihaz seçeneği.

HP Elite 1000 cihazları dünyanın en güvenli ve kullanışlı bilgisayarları arasında yer alıyor ve bu yılın başlarında duyurusu yapılan HP Endpoint Security Controller, HP Sure Start Gen4 ve HP Sure Run dahil olmak üzere tüm çözümleri bünyesinde barındırıyor. HP EliteBook x360 1030 yeniden görüntüleme teknolojisiyle isteğe bağlı HP Sure Recover özelliğini sunan ilk cihaz. Bu özellik yazılım sistem görüntüsünü gömülü bellekte tutarak hard diskin silindiği ve network bağlantısının olmadığı durumlarda verilerin kurtarılmasını sağlıyor.

HP Elite 1000 serisindeki yeni cihazlar ve özellikleri şöyle:

  • HP EliteBook x360 1030 G3 seriye yalnızca 1,25 kg (2.76 Ibs.) ağırlık ve 15,8 mm incelikle başlayan dünyanın en küçük dönüştürülebilir iş cihazı. 18 saate kadar çıkan pil ömrü ve üst düzey bağlantı için 4G Cat LTE ile bu şık cihaz, cihazın kalemi bir yerde unutulduğunda kullanıcının masaüstü bilgisayarlarına yakınlık uyarısı gönderen dünyanın ilk aktif kalemini ve isteğe bağlı, türünün ilk örneği, açık alanda görülebilir ekran özelliğini kullanıcılarına sunuyor.
  • HP Elite x2 1013 G3, 13-inç genişliğindeki ekranı 12-inç genişliğindeki ana gövdeye sığdırarak dünyanın en küçük ayrılabilir iş cihazına imza atıyor. Ofis dışı mobil çalışanlara göre olan bu cihaz entegre gizlilik ekranına sahip, Intel® Quad Core™ vPro™ işlemciler ve 4G Cat LTE sunan dünyadaki ilk ayrılabilir bilgisayar ve tablet.
  • HP EliteBook 1050 G1, NVIDIA® GeForce® GTX 1050 grafiklerine sahip, isteğe bağlı altı çekirdekli işlemcilerin güçlü performansıyla ve 4 TB of SSD depolama alanıyla ön plana çıkıyor. Dünyanın ilk ultra-ince dizüstü iş bilgisayarı olan HP EliteBook 1050 G1 aynı zamanda şık bir görüntü altında güvenilir performans arayan kullanıcılar için en uygun cihaz seçeneği. Kötü niyetli izlemelere karşı kamerayı koruyan isteğe bağlı HP Gizlilik Kamerasının yanı sıra, cihaz tüm gün bağlantı ve verimlilik için 16 saate varan pil ömrüne sahip.
  • HP EliteOne 1000 AiO G2, dünyanın ilk ayrık grafiğe sahip 34 inç, kavisli, birinci sınıf, All- in-One bilgisayarı. Estetik ve esnek tasarımı sayesinde cihaz ön büro, ofis ya da küçük toplantı alanlarına mükemmel uyum sunuyor. İş kolaylaştırıcı olarak üretilen ilk Hepsi Bir Arada bilgisayarı olan bu cihaz, FHD pop-up kamera, entegre iş araçları, güçlü ses ve HP gürültü engelleme özelliği sayesinde ideal bir video konferans çözümü sağlıyor.
  • HP EliteDisplay S14 şık tasarımıyla çift ekranın gücünü buluşturan, dünyanın ilk 14 inç USB Type-C™ taşınabilir ekranı. Sürekli bir koşturmacanın içinde olanlar için tasarlanan bu taşınabilir ekran, tüm USB-C™ dizüstü bilgisayarlara kolay bağlantı için tek USB Type-C™ ile destekleniyor.

HP ENVY portföyü

HP ENVY portföyü

Günümüz kullanıcısı her şeyi yapabilecek tek bir cihaz istiyor. Evde, işte veya okulda yapılacak çok işi olan kullanıcılar, yoğun hayat tarzına yetişebilecek bir cihaza ihtiyaç duyuyor. Tüm ihtiyaçları karşılamak için yola çıkan HP, ENVY portföyünü temel performans ve pil iyileştirmelerinin çok ötesinde mükemmel özelliklerle donattı. ENVY cihazların son örneklerinde var olan yeni HP Komut Merkezi, CoolSense teknolojisi ile kullanıcılara sistem performansını, fan sesini ve sıcaklığını optimize etme imkanı veriyor. Yeni cihazlardaki bir diğer özellik olan Gigabit Wi-Fi hızı desteği, film, müzik ve oyun gibi kesintisiz ses ve görüntü yayını gerektiren uygulamalar için hızlı bağlantı sağlıyor. Tüm HP ENVY cihazları güçlü bir ses sistemi gerektiren bu uygulamalar için Bang & Olufsen ses sistemine sahip. Bilgi güvenliği için parmak izi okuyucularının yanı sıra HP Sure View teknolojisi ya da IR kameralar da isteğe bağlı olarak portföydeki modellerde yer alıyor.

HP ENVY portföyündeki bilgisayarlar ve özellikleri ise şöyle:

  • HP ENVY 13 Laptop şık, stil sahibi, mat altın sarısı ya da doğal gümüş rengi seçenekleriyle tamamen metal tasarımı altında olağanüstü bir güç sunuyor. 8.nesil Intel® Quad Core™ işlemciler, NVIDIA® GeForce® MX150 grafik seçeneği, 14 saate kadar çıkan pil ömrü ve parmak izi okuyucu ve HP Sure View seçeneğiyle bu cihaz sürekli koşturan ve aynı anda birden çok işle uğraşan kullanıcılar için tasarlandı.
  • HP ENVY x360 13, Radeon™ Vega Grafikleriyle AMD Ryzen™ işlemciye sahip, 13 inç boyutundaki ilk dönüştürülebilir cihaz. HP ENVY portföyünün en yeni üyesi olan cihaz çok kanallı işlemcisi, güçlü entegre grafikleri, HP Sure View seçeneği ve 11'e saate kadar çıkan pil ömrüyle çalışmak ve fark yaratmak için tasarlandı.
  • HP ENVY x360 15 dokunmatik yüzey ve kalem ile daha yaratıcı bir deneyim arayan kullanıcılar için ideal bir cihaz. Aynı anda birden çok işi yapabilen, olağanüstü performansa sahip bir cihaz arayanlar için bu ürün Intel veya AMD işlemcisi, Intel® Optane® bellek seçenekleri ve güçlü depolama alanı, HP Sure View seçeneği ve 4K'ya varan ekran özelliğini kullanıcılarına sunuyor. 12 saat 45 dakikaya varan pil ömrüne ek olarak bu ve diğer tüm ENVY dizüstü ve dönüştürülebilir bilgisayarlarda 45 dakikada cihazın pilinin yüzde 50 dolmasını sağlayan HP Hızlı Şarj özelliği mevcut.
  • HP ENVY 17 Laptop günlük içerik üreticileri için tasarlanan masaüstü bilgisayar özelliklerini dizüstü bilgisayarlara uyarlayan sadece birkaç cihazdan biri. 8.nesil Intel® Quad-Core™ işlemcilerle donatılmış, ayrık NVIDIA® GeForce® MX 150 grafik, Intel® Optane® bellek dahil seçenekler ve 17 inç diyagonal 4K ekran seçeneği sayesinde bu cihaz yaratıcı görevleri, içerik üretimini ve eğlence uygulamaları için ideal bir cihaz çözümü sunuyor.
  • HP ENVY Curved AiO 34 dünyada ilk Amazon Alexa altyapısına sahip All-in-One masaüstü bilgisayarı olarak öne çıkıyor. Dünyanın en geniş kavisli All-in-One bilgisayarı olan bu cihaz, Alexa ses hizmetlerine görsel ekranla birlikte eller serbest deneyiminin konforunu kazandırıyor. Alt ve arka kısmındaki dişbudak kaplama tasarımıyla ise göz dolduruyor. Çok amaçlı ve yoğun kullanımlar için tasarlanan HP ENVY Curved AiO 34'te isteğe bağlı NVIDIA® GeForce® GTX 1050 ayrık grafik seçenekleri bulunuyor. Yeni HP Audio Stream özelliğiyle ise kullanıcılar Bluetooth® teknolojisini kullanarak sevdikleri şarkıları akıllı telefonlarından HP ENVY AiO hoparlörlerine aktarabilecekler. Yeni sürüm, alt kısma yerleştirilmiş kablosuz şarj özelliğiyle bir önceki sürümden üç kat daha güçlü ve po-up gizlilik kamerasıyla ek güvenlik özelliğine sahip.
  • HP ENVY Desktop, yoğun iş yükü nedeniyle çok yönlü bir cihaz arayan kullanıcılar için içerik üretiminde olağanüstü performansı üst düzey tasarımla buluşturuyor. Köşeli, keskin hatlı, lineer fırçalama detaylı modern ve minimalist tasarıma sahip olan cihaz, 8.nesil Intel® Core™ çok çekirdekli işlemciler12, NVIDIA® GeForce® GTX 1080 grafik seçeneği ve depolama kapasitesinden ödün vermeden daha iyi bir sistem duyarlılığı için Intel® Optane™ Bellek23 seçeneğini kullanıcılara sunuyor.

Fiyatlandırma ve ürünlerin satışa sunulması

Fiyatlandırma ve ürünlerin satışa sunulması

HP EliteBook x360 1030 G3'ün EMEA ülkelerinde Temmuz ayında satışa sunulması bekleniyor. Başlangıç fiyatı 1,299€.

  • HP Elite x2 1013 G3'ün EMEA ülkelerinde Temmuz ayında satışa sunulması bekleniyor. Başlangıç fiyatı 1,299€.
  • HP EliteBook 1050 G1'in EMEA ülkelerinde Temmuz ayında satışa sunulması bekleniyor. Başlangıç fiyatı 1,299€.
  • HP EliteOne 1000 AiO G2'nin EMEA ülkelerinde Haziran ayında satışa sunulması bekleniyor. Başlangıç fiyatı 1,099€.
  • HP EliteDisplay S14'ün EMEA ülkelerinde Haziran ayında satışa sunulması bekleniyor. Başlangıç fiyatı 199€.
  • HP ENVY 13 Laptop'un EMEA ülkelerinde Mayıs ayında satışa sunulması bekleniyor. Başlangıç fiyatı 899€.
  • HP ENVY x360 13'ün EMEA ülkelerinde Haziran ayında satışa sunulması bekleniyor. Başlangıç fiyatı 749€.
  • HP ENVY x360 15'in EMEA ülkelerinde Haziran ayında satışa sunulması bekleniyor. Başlangıç fiyatı 899€.
  • HP ENVY 17 Laptop'un EMEA ülkelerinde Haziran ayında satışa sunulması bekleniyor. Başlangıç fiyatı 1,049€.
  • HP ENVY AiO 27'nin EMEA ülkelerinde Mayıs ayında satışa sunulması bekleniyor. Başlangıç fiyatı 1,499€. Bu cihazın 34 inç kavisli versiyonunun bu yıl içinde daha sonra 1,999€ başlangıç fiyatıyla satışa sunulması bekleniyor.
  • HP ENVY Desktop'un EMEA ülkelerinde Mayıs ayında satışa sunulması bekleniyor. Başlangıç fiyatı 899€.
Okuyucu Yorumları