Yeni iPad Pro, Ekran Çerçevesini Yok Etti!

Şimdiye kadarki iPad'lerden farklı görünen yeni iPad Pro, bu önemli yeniliklerle geldi!

Yeni iPad Pro tanıtıldı!

Apple bugünkü tanıtımında 9,7 inç'lik iPad'i artık üretmeyeceğini duyururken, aynı ölçülerdeki yeni 10,5 inç'lik iPad Pro'yu ortaya çıkardı. Yeni iPad Pro, muhtemelen iPhone 8'den bazı ipuçları veriyor.

Ekran çerçevesi iyice incelen tableti dikey modda tek elinizle kavramanız artık imkansız. Apple'a göre yeni iPad Pro, A10X işlemcisi ve 12 çekirdekli GPU'su ile yüzde 30 daha hızlı. 120Hz tazeleme oranına sahip ekran, Apple'a göre iPad'in geleneksel bir bilgisayar gibi davranmasını sağlıyor - özellikle ekranı Pencil ile kullanırken. Apple, tanıtımında yüksek detaylı sanatsal çizimlerin daha önceki iPad'lerde mümkün olmadığını ancak 120Hz tazeleme oranı sayesinde bunun mümkün olduğunu ve animasyonların artık çok akıcı olduğunu iddia etti.

Eski iPad'ler ve laptop'ların birçoğu, 60Hz tazeleme hızına sahipler. 120Hz, oyunlarda saniyede 120 kare görebileceğiniz anlamına geliyor. Apple Pencil kullandığınızda ise daha ekrandan daha hızlı tepki alıyorsunuz.

iPad'in ekranı ve işlem gücünün yanında kamerasında da geliştirmeler var. Firma, tabletin tek şarjla 10 saat kullanılabildiğini söylüyor.

Yeni iPad Pro bu haftadan itibaren ön siparişe sunulacak ve önümüzdeki hafta sevk edilmeye başlanacak.

Okuyucu Yorumları