Yeni iPad'ler Geliyor! Şu an Test Aşamasında...

Güvenilir kaynaklara göre yeni iPad'ler yola çıkmak üzere son testlerden geçiyor... Peki yeni iPad'lerde bizleri neler bekliyor?

4 yeni iPad birden geliyor!

Güvenilir kaynaklardan gelen haberlere göre, yeni iPad'ler şu an Kaliforniya'da son testlerden geçiyor. TechCrunch'ın Fiksu kaynaklı haberine göre, 4 yeni iPad göreceğiz.Kod adları iPad 7.3, iPad 7.4, iPad 7.2 ve iPad 7.1 olan 4 farklı model şeklinde ifade edilen yeni iPad'ler, önümüzdeki hafta açıklanabilir.

Gelmesi planlanan yeni iPad'ler arasında yeni iPad Pro 2 de ye alıyor. 12.9 inç boyutunda bir ekranın sahibi olması beklenen iPad Pro 2, muhtemelen daha ince bir çerçeveyle gelecek. Diğer 2 iPad modeli ise, 10.5 ve 10.9 inç boyutlarında bir ekranla gelecek. Öte yandan "küçük boyutlu" tabletini de yenileyecek olan Apple, iPad Pro 9.7'yi de muhtemelen tanıtacak.

Habere göre Apple yeni iPad'lerini 20 Mart ile 24 Mart tarihleri arasında tanıtacak. Tim Cook'un söylemine göre yeni tabletlerde heyecan duyacağımız bazı özellikler yer alacak. Cook bu söylemiyle, yeni tabletlerde kullanılacağı düşünülen iOS 10.3 beta ve iOS 11 karışımı bir işletim sistemini kast ediyor olabilir. Hep birlikte göreceğiz...

Okuyucu Yorumları