Yeni Nexus telefonda yine aynı marka olacak!

Google'ın bir sonraki Nexus telefonunda, büyük ihtimalle yine bu tanıdık marka bulunacak!

Yeni Nexus'tan ilk işaret!

Görünüşe göre Google, Huawei ile yaptığı işbirliğinden oldukça memnun. Son olarak Nexus 6P modeli için işbirliğine giden ikili, önümüzdeki yıl yeni bir Nexus modeli için muhtemelen bir kez daha çalışacaklar. Bilginin kaynağının daha önce Nexus 6P modelinin bilgilerini sızdıran kişi olduğu düşünülürse, önümüzdeki sene yeni bir Huawei markalı Nexus göreceğimiz kesin gibi.

Shenzhen Huagiang Elektronik Araştırma Enstütüsü'nde görev yapmakta olan endüstri analisti Pan Jiutang, daha önce Nexus 6P'nin detaylarını doğrulamıştı. Bu defa da Huawei'nin yeni Nexus modeli hakkında bazı bilgiler veren Jiutang, yeni modelin Snapdragon 820 ile gelebileceğini söyledi. Böylece Huawei, önümüzdeki yıl bir kez daha amiral seviyesinde bir Nexus cihazla karşımıza çıkacak.

Nexus programını 2010 yılında başlatan Google'ın Huawei ile ikinci telefonu çıkartacak olması ise ilk defa olan bir şey değil. Google, daha önce HTC, Samsung ve Motorola ile bir veya iki kez çalıştı. Özellikle LG ile üç telefon modeli çıkarttığını da söylemek gerek.

Okuyucu Yorumları