Yeni Olympus SP-810UZ'den ultra zoom!

Olympus'un yeni 14MP'lik fotoğraf makinesi, yüksek zoom performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor!

Yüksek zoom performansı!

Uzaktan Kız Kulesi'nin fotoğrafını veya Ayasofya'nın yakın çekim fotoğraflarını almak mı istiyorsunuz? Yeni SP-810UZ'un üzerindeki 36x geniş açı zoom size sınırsız özgürlük sağlıyor.

Hızlı, geniş 1:2.9-5.7 24-864mm* zoom lens ve 14 Megapiksel görüntü sensörü, SP-810UZ'yi sınıfının en iyiyapıyor.SP-800UZ rakiplerine göre yalnızca daha iyi donanımlı değil, aynı zamanda daha da kompakttır. Aslında, şu anda piyasada bulunan 30 ve üzeri zoom faktörüne sahip en küçük kompakt kamera olan SP-810UZ'un bu özelliği, onu ideal bir seyahat arkadaşı yapıyor. Hatta SP-810UZ, sonbaharda yapacağınız tatilde sizin yanınızda olmaya hazır!

Daha keskin çekimler

SP-810UZ yalnızca güzel görünümlü bir kamera değil, aynı zamanda fotoğraf ve HD video çekiminde de uzman bir profesyonel. Hızlı ve geniş 1:2.9-5.7 24-864mm* zoom lens, en keskin fotoğrafları çekebilmeyi ve videolarda bulanıklıkları neredeyse tamamen yok etmeyi garanti etmek için İkili Görüntü Sabitleyici ve gelişmiş ISO hassasiyetini birleştiriyor. Hareketli bir plaj voleybolu maçını fotoğraf çekme kalitesinde videoya almak isterseniz, AF-izleme sistemi tam sizin için. Bu sitem konuları, kadraj dışına çıksalar bile kadraja girdiği anda odaklayabilme olanağı sağlıyor.

HD playback

Görüntülerinizi muhteşem HD kalitesinde görüntüleyebilmek için kameranızı HDMI çıkışı sayesinde düz-ekran bir TV'ye bağlayabilirsiniz. SP-810UZ, etkileyici bir görüntü için geniş ve parlak bir 16:9 formatında 3 inçlik LCD'ye sahiptir. Ayrıca kamera, fotoğrafların WLAN aracılığıyla kolayca aktarılmasını sağlayan Eye-Fi kartını destekliyor. Olympus, SP-810UZ'yi, siyah ve gümüş renkleriyle Eylül başından itibaren piyasaya sunuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları