Yeni özellik geliyor: Galaxy Watch 7'de var, Galaxy Watch FE'de yok

Yeni ortaya çıkan bir söylenti, Samsung'un yeni Galaxy Watch 7 serisinin önemli bir yenilikle geleceğini söylüyor. Ama ne yazık ki bu özellik, Galaxy Watch FE'de olmayacak.

Galaxy Watch 7'de var, Galaxy Watch FE'de yok

Android kullanıcıları için Samsung Galaxy Watch 6, şu an için satın alınabilecek en iyi akıllı saatlerden biri: Şık, özelliklerle dolu ve tatmin edici bir dokunsal çerçeveye sahip. Ancak Watch 6, bu yaz yerini Samsung Galaxy Watch 7'ye bırakacak.

Galaxy Watch 7'nin 10 Temmuz'da Galaxy Unpacked etkinliğinde duyurulması beklenirken ortaya yeni sızıntılar çıkmaya devam ediyor. Yeni sızıntı, saatin yeni bir şarj desteğine kavuşacağını söylüyor. Ama Galaxy Watch FE'nin bundan mahrum kalması bekleniyor.

SamMobile, Galaxy Watch 7 modellerinin şarj hızının, Samsung Galaxy Watch 6'ya göre yüzde 50 oranında artacağını, yani 15W hızında olacağını öne sürdü. Ancak işin kötü yanı, FCC listesinden Galaxy Watch FE'nin ne yazık ki bu güncellemeyi almayacağı anlaşılıyor. Bunun yerine, Galaxy Watch FE'nin yalnızca 5W şarjı destekleyebileceği görülüyor; dolayısıyla Galaxy Watch 6'dan bile daha düşük bir şarj hızına sahip olacak.

Eğer bu söylenti doğruysa, Galaxy Watch 7, Galaxy Watch 6'ya kıyasla yüzde 50 şarj hızı artışı sağlayacak ve sıfırdan tam dolum yalnızca 45 dakika sürecek. Ancak Galaxy Watch FE'nin 5W şarj gücü Galaxy Watch 6'ya göre yüzde 50 daha yavaş olacak, bu da 3 saatlik bir dolum süresi demek.