Yepyeni Photoshop faciaları!

Photoshop hataları 2012: En komik Photoshop felaketleri, galerimizde sizleri bekliyor...

Yepyeni Photoshop faciaları!

Pürüzsüz, mükemmel ve kusursuz... Photoshop görüntü düzenleme dünyasında tam bir devrime yol açtı. Dergi köşelerinden gülümseyen modeller arasında dijital olarak elden geçirilmemiş bir tane görmek mümkün değil. Güzelliği PC filtresinden geçirmek reklam dünyasının gerçeklerinden biri haline geldi.

Ama bu gelişmeler bazı çok komik sonuçları da beraberinde getirdi. Çünkü teknolojinin olanaklarıyla, profesyonel grafik yazılımları sayesinde gerçekleştirilebilen her şey mutlaka güzel görünecek diye bir kural yok. Reklam panolarında veya dergi reklamlarında sırıtan tek kollu modeller, garip yansımalar ve saçma pozlar bunun en iyi kanıtı.

Mükemmelliğe ulaşmak hala imkansız

Bu tür görüntüler saygıdeğer halkla ilişkiler ajansları için orta dereceli felaketler anlamına gelseler de okuyucuyu güldürmeyi başarıyor. Mükemmellik yolunda önemli adımlar atılmış olabilir ama hedefe ulaşmak hala imkansız görünüyor.
Photoshop Disasters sitesi, 2012'nin en komik Photoshop felaketlerini bir araya getirdi. Bu inanılmaz komik koleksiyonu galerimizde bulabilirsiniz. Tıklayın...

Okuyucu Yorumları