Yılın cep telefonu ödülü, sahibini buldu!

Bu yılın Mobile Choice Awards kazananları belli oldu. İşte yılın cep telefonu ödülünün yeni sahibi ve diğer kazananlar...

Yılın cep telefonu belli oldu!

Kullanıcıların, yılın en çok etkilendikleri telefon, tablet ve network'lerini oylarıyla belirledikleri teknoloji ödüllerini veren Mobile Choice Consumer Awards'ın kazananları belli oldu. Bu yıl 16. yıldönümünü kutlayan Mobile Choice Awards'ın en büyük kazananı ise hiç kuşkusuz Samsung oldu. Güney Koreli dev, Galaxy S7 edge ile bu yılın en iyi telefonu ödülü kazanmasının yanında ayrıca yılın en iyi üreticisi ödülüne de layık görüldü.

Galaxy S7 edge ile Apple ve Motorola gibi devleri geride bırakan Samsung'un dışında, kulanıcıların çift lens teknolojisi dolayısıyla tercih ettikleri Huawei P9 da en iyi telefon kamerası ödülünü kazandı. Yılın en iyi tablet modeli ise Apple'ın 12.9 inç'lik iPad Pro'su seçildi. En iyi sanal gerçeklik başlığı ödülü ise HTC Vive'a gitti. Diğer yandan bu kategoride Oculus Rift'in aday gösterilmediğini de ekleyelim.

Mobile Choice okuyucuları yılın en yenilikçi cihazı ödülünü ise Lenovo'nun Moto Z modeline layık gördü. Bunun en önemli nedeninin ise cihazın süper ince gövdesinin yanında dikkat çekici ve etkili snap-on modüler aksesuarları olduğunu söyleyebiliriz. En iyi network ödülü ise bu kategoride Three ve Vodafone'u geride bırakan EE'ye gitti. Yılın en değerli network'ü ödülünü ise Virgin Media kazandı.

Okuyucu Yorumları