YouTube videolarını daha hızlı yükleyin.

Ücretsiz yazılım Speedbit Video Accelerator ile YouTube videoları roket hızında yükleniyor.

Roket Hızında YouTube

Eğer siz de bir sınırsız 256Kbp/s ADSL kullancısı iseniz ve YouTube'dan video izlemek sizin için çileye dönüyorsa CHIP Online olarak bu çileye nasıl son vereceğinizi açıklıyoruz.

Ücretsiz yazılım Speedbit Video Accelerator, YouTube videolarının daha çabuk yüklenmesini sağlıyor. Yazılım, YouTube videolarının takılmasına neden olan ve yavaş bağlantı hızlarından kaynaklanan Buffer sorunun çözüyor.

Aslında ilk olarak şöyle düşünebilirsiniz; bağlantım hızlı olmadıkça nasıl videoları sorunsuz izleyebilirim. Bu sorunun cevabı ise basit: Yazılımın çalışma tekniği indirme hızlandırma yazılımlarının (Download Accelerator) mantığı ile çalışıyor; normalde tek bir bağlantı ile indirme yapılırken bu yazılımlar sunucu ile birkaç bağlantı kurarak adeta dört koldan veriyi emiyorlar. İşte Speedbit Video Accelerator'ın yaptığı da bu.
Tarayıcılar (IE,Opera,Firefox..) video'yu yüklerken YouTube ile tek bağlantı kuraraken Speedbit Video Accelerator bu bağlantı sayısını artırıyor ve videoyu birkaç koldan birden parçalara ayırıp çekiyor. Bu da artık 256 Kbp/s ile bile sorunsuz YouTube keyfi anlamına geliyor.

Speedbit Video Accelerator bu hizmetin yanında YouTube gibi birçok sitede birden anında video araması yapmanızı sağlıyor. Yazılımın en son izlenen 10 videoyu hafızasında tutması ise bir başka güzel özelliği.

İndir: Speedbit Video Accelerator

Okuyucu Yorumları