ZTE'den kablosuz çözümlerde önemli adım!

Mobil teknoloji şirketi ZTE, GSM ve LTE'yi aynı banttan vererek bu kadar hız kazancı sağladı!

ZTE'den önemli adım!

Telekomünikasyon donanımları, ağ çözümleri ve mobil araçları sağlayıcılarından ZTE, bu kez de "Magic Radyo Spektrum" adını verdiği yeni çözümleri pazara duyurdu. Bu yenilikçi çözüm, GSM ve LTE dağıtımını aynı bant içerisinde sağlayarak, spektrum kullanımını yükseltiyor ve verimliliği yüzde 50 oranında artırıyor.

ZTE Magic Radyo Spektrum çözümleri, GSM/LTE, 900M/1800M bantları arasındaki çift öodlu bir teknoloji elde edilmesini sağlıyor. Böylece yüksek hızda veri iletişimiyle aynı anda GSM ses iletişimi hizmetlerinden faydalanmak mümkün oluyor.

ZTE Başkanı Mr. Zhao Xianming, kurumsal mobil çözümlerde adeta devrim niteliği taşıyan bu çözümle ilgili şu açıklamayı yapıyor: "Magic Radyo Spektrum çözümü, GSM ve LTE çift modlu teknolojilerde kilit bir rol oynuyor olacak. Bu çözüm farklı ölçeklerdeki şirketlerin yaygın ağ kullanımını kolaylaştırırken, ilk yatırımlarının azalmasına da katkı sağlayacak."

Kablosuz çözümlerde dünya liderliğini elden bırakmayan ZTE, yüksek performanslı ürün ve çözümlere odaklanan, inovatif bir şirket olduğunu bu yeni çözümle birlikte bir kez daha gözler önüne seriyor. Bugüne kadar, GSM / UMTS ürünlerde 110'dan fazla ülkede, 140 operatör için başarılı ticari uygulamalar elde eden firmanın LTE ürünleri dünya çapında 65 ticari sözleşme kazanmış durumda.

Okuyucu Yorumları