ZyXEL'den akıllı anahtar

ZyXEL, daha az güçle yüksek bir performans sunan yönetilebilir akıllı cihazlarını tanıttı!

ZyXEL'den akıllı anahtar

ZyXEL, yeni Yönetilebilir Akıllı Anahtarları (Smart WebManaged Switch) 1910 Serisi'ni tanıttı. Yüksek hızlı Gigabit Ethernet (GbE), 10GbE uplink, PoE (Power over Ethernet) teknolojisi, yönetilebilirlik özellikleri ve IPv6 uyumluluğu gibi en kapsamlı L2 özellikleri ile donatılan ZyXEL yönetilebilir anahtar çözümü, ağ trafiği yönetiminde etkin bir performans sağlıyor.

ZyXEL'in yeni 1910 Serisi, Ağ İletişimi Hizmet Kalitesi (Quality of Service – QoS) ile güvenlik ve güç yönetimini rekabetçi bir fiyat-performans oranında sunuyor. Yoğun bantgenişliğine ihtiyaç duyan IP tabanlı uygulama ve cihazların, bulut servisler, mobil bağlanabilirlik ve yeni İnternet Protokolü ile birlikte bir dönüşüm yaşadığı günümüzde, işletmeler de dinamik işleyişe sahip ve sürdürülebilir büyümeyi destekleyen akıllı ağlara ihtiyaç duyuyorlar.

MAC (Media Access Control), protokol tabanlı VLAN ve konuk VLAN gibi çeşitli VLAN özelliklerine sahip bulunan yeni ZyXEL 1910 Serisi Yönetilebilir Akıllı Anahtarlar, genel Web yönetimli anahtar özelliklerinin üstünde bir dizi kapsamlı ağ yönetimi özellikleri sağlıyor. Yeni ürünler, XGS1910-24/48, GS1910-24/24HP ve GS1910-48/48HP olmak üzere altı modelden oluşan geniş bir yelpazeye yayılıyor. XGS1910-24/48 modelleri uplink için 2 ve 4 10GbE portlarına; GS1910-24HP/48HP modelleri ise 24/48 PoE (Power over Ethernet) portlarına ve Gigabit bağlanabilirliğe sahip bulunuyor.

Müşterilerin yönetiminde yardımcı oluyor

Müşterilerin yönetiminde yardımcı oluyor

Kapsamlı model seçenekleri, işletmelerin büyüme ihtiyaçlarına göre performans seviyesini seçebilmelerini beraberinde getiriyor. Yeni ürünler, artan sayıda masaüstü kullanıcıya sahip olan, iş iletişiminde ve günlük operasyonlarında verimliliği artırmak için gelişmiş İnternet uygulamalarına ihtiyaç duyan küçük ve orta büyüklükteki işletmeler için iyi bir çözüm olarak öne çıkıyor. Yüksek performanslı GbE ve 10GbE modeller, işletmelerin sorunsuz BT yapısına sahip olmalarını sağladığı gibi, etkinlik ve verimlilik için arzu edilen LAN performansının yakalanmasını da sağlıyor.

PoE (Power over Ethernet) teknolojisi, özellikle maliyetlerin büyük önem taşıdığı KOBİ'ler için IT yatırımlarında ve müşterilerin yönetiminde önemli oranda yardımcı oluyor. ZyXEL'in yeni anahtarlarına IP telefonlar, IP Kameralar, Kablosuz Router'lar ya da kablosuz erişim noktaları gibi yüksek güç tüketen cihazlar bağlansa bile, kullanıcılar aşırı güç binmesi gibi sorunlar yaşamadan ağlarını en performanslı şekilde kullanabiliyorlar.

Yeni Yönetilebilir Akıllı Anahtarlar, çevre dostu bir kullanım için, güç tüketimini azaltan bir Ethernet özelliği olan IEEE 802.3az EEE standardına sahip bulunuyor. Bu sayede, Ethernet cihazları düşük güç modunda kullanılabilirken, yüzde 70 daha az güç harcanmış oluyor.

Yönetilebilir Akıllı Anahtar 1910 Serisi, işletmelerin yeni İnternet Protokolü versiyonu 6'ya geçişini kolaylaştıran 'IPv6 Ready' özelliğini de taşıyor. İşletmeler sadece kesintisiz, uçtan uca bağlanabilirlikle güvence altına alınmıyor, aynı zamanda IPv6 altyapısına entegre daha fazla 'peer-to-peer' (P2P) uygulaması ile de güçlendiriliyor.

Okuyucu Yorumları