ZyXEL'den iddialı bir medya sunucusu

ZyXEL'in bu harika medya sunucusu, HD içerikleri evinizin baş köşesine getiriyor!

Evinizi eğlence yeri yapın!

ZyXEL, NSA300 serisinin güçlü üyesi NSA325 modeli ile yeterli depolama kapasitesi ve yüksek performanslı HD video izleme keyfi sunuyor. Ev ve ofislerde ağ üzerinden erişilebilen depolama ünitesi kurmak isteyenler için cazip bir ürün olan ZyXEL NSA325, yoğun verilerin saklanması ve paylaşılması gibi, tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde tasarlandı. Kişisel bulut avantajı sunan NSA325, her yerden veriye kolay erişim ve paylaşım gibi avantajları ile beğeni topluyor.

NSA325 ile yüksek depolama kapasitesi

Son kullanıcıların bilgilerini birkaç CD'ye sığdırabildikleri, kurumların ise verilerini eski yöntemlerle depoladıkları günler geride kaldı. Veri miktarı her geçen gün artıyor. Son zamanlarda yayımlanan rapor ve araştırmalar da internet üzerinden paylaşılan verinin devasa boyutlara ulaşacağını kanıtlar nitelikte. Fotoğraflar, videolar ve müzik dosyaları ile birlikte hızlı bir şekilde artan veri, veri depolama cihaz üreticilerini de değişime zorladı. Bu değişimi zamanında ve ihtiyaçları tam karşılayacak şekilde öngören dünyanın önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcısı ZyXEL, NSA300 serisinin güçlü üyesi NSA325 modeli ile yüksek depolama kapasitesi ve yüksek performanslı HD video izleme keyfi sunuyor.

Veriye her yerden ve kolayca erişin

Ev ve ofislerde ağ üzerinden erişilebilen depolama ünitesi kurmak isteyenler için cazip bir ürün olan ZyXEL NSA325, yoğun verilerin saklanması ve paylaşılması gibi, tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde tasarlandı. Kişisel bulut avantajı da sunan NSA325, her yerden veriye kolay erişim ve paylaşım gibi avantajları ile beğeni topluyor.

Bulut seçeneği ile uzaktan yönetim mümkün

Bulut seçeneği ile uzaktan yönetim mümkün

Bulut seçeneği ile uzaktan yönetim mümkün

Küresel çapta 32 bölge ofisi ve iki Ar-Ge merkezi bulunan ve pek çok yeniliğe imza atan ZyXEL, cep telefonu bilgisayar ve tabletlerin depolama kapasitelerindeki sınırlamayı göz önünde bulundurarak kullanıcılarına "bulut" seçeneği de sunmayı unutmamış. Üründe bulunan zMedia özelliği, "Mobil Bulut" olarak çalışıyor ve akıllı telefon aracılığıyla cihaz konfigürasyonu, dosya oynatma ve indirme gibi işlemlerin uzaktan yönetilebilmesini sağlıyor.

ZyXEL, sadece ofiste değil, evde de en iyi çözümü sunuyor

NSA325, ayrıca akıllı telefon ve tablet PC gibi mobil cihazlardan torrent dosyası gönderen Dropbox ile de uyumlu çalışıyor. Üründeki verilere tablet, bilgisayar veya akıllı telefonlar ile Wi-Fi bağlantısı üzerinden ulaşılabiliyor. Bunlara ek olarak, USB bağlantısı ile film, video ve fotoğraf aktarımı gerçekleştirilebiliyor.

YouTube ve Flickr gibi ortamlar için otomatik yüklemeleri de destekliyor

Sistem yedeklemek ve dosya depolamak için yeterli alana sahip NSA325, YouTube ve Flickr gibi ortamlar için otomatik yüklemeleri de destekliyor. Bunun için oturum açıldıktan sonra ürün üzerindeki ilgili klasöre yüklemek istenilen dosyaları sürükleyip bırakmak yeterli. ZyXEL NSA325, otomatik olarak yükleme işlemini gerçekleştiriyor.

Okuyucu Yorumları