ZyXEL'den yepyeni bir Facebook yarışması!

ZyXEL'in yeni Facebook yarışmasında büyük ödülü kazanma şansı için bunu yapmanız yeterli!

En teknolojik anne seçiliyor!

ZyXEL Türkiye, ödüllü Facebook yarışması ile sosyal medyadaki faaliyetlerine devam ediyor. Tüketicilerin hayatına renk katmak için düzenlenen bu anlamlı ve yaratıcı yarışmanın adı, "En Teknolojik Anne Yarışması".

En teknolojik annenin seçileceği bu yarışmada katılımcılar, "En Teknolojik Anne Temalı" fotoğraflarını, 25 Nisan-2 Mayıs günleri arasında [email protected] adresine elektronik posta ile gönderebilecekler. Yarışma için gönderilen fotoğrafların teknoloji temalı herhangi bir konsepte sahip olması beklenecek. ZyXEL ürünleri ile çekilmiş fotoğrafların seçici kurulu etkileyebileceği yarışmada ikinci safha, 4 Mayıs'ta en beğenilen resimlerin ZyXEL Facebook sayfasına konulması ve oylamaya geçilmesi ile başlayacak. En çok "Like" alan fotoğrafın sahibi, yarışmayı kazanmış olacak ve kendisine "ZyXEL NSA325 Medya Sunucusu hediye edilecek.

18 yaşın altındaki kullanıcıların katılamayacağı yarışmada, oy kullanabilmek için ZyXEL Türkiye'nin takipçisi olmak veya Facebook sayfasını "beğenmek" gerekiyor. Bu sevimli yarışmaya bir fotoğraf ile katılmak mümkün ve görselin boyutu 500 Kb ile sınırlı. Ödül kazanan katılımcı ise 07 Mayıs 2013 tarihinde, saat 12.00' de ZyXEL Türkiye Facebook sayfasında açıklanacak.

Okuyucu Yorumları