Zyxel'den oyunculara özel ürünler

Zyxel, Taiwan Excellence Gaming Cup'ta en yeni ürünlerini oyun severler ile buluşturdu!

Zyxel'den oyunculara özel ürünler

Ağ teknolojileri alanında dünya liderlerinden biri olan Zyxel, yılın son büyük e-spor finali Taiwan Excellence Gaming Cup'a katıldı. 13 Kasım Pazar günü Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilen Taiwan Excellence Gaming Cup'ta yer alan Zyxel, Armor Z1, VMG8924-B10A, NWD6605, NWD6505,WRE6505, NBG6515, NBG6817 (ARMOR Z2), WAH7706 ve LTE4506 Homespot gibi yeni ürünlerini sergiledi ve katılımcılara yeni çözümleri hakkında bilgi verdi.

Türkiye'de düzenlenen yılın son büyük e-spor organizasyonu Taiwan Excellence Gaming Cup Finali'ne binlerce e-spor sever katıldı. Tayvan'ın lider markalarının bir araya geldiği Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (TAITRA) ve dünyanın en büyük e-spor markası olan ESL tarafından organize edilen Taiwan Excellence Gaming Cup'ı yaklaşık 300 bin kişi ise Twitch üzerinden gerçekleştirilen canlı yayın üzerinden takip ederek, büyük rekabete tanık oldu.

Etkinlik kapsamında mobil olarak oynanan oyunda da rekabet üst düzeydeydi. League of Legends ve Hearthstone oyunları olmak üzere proje kapsamında 51 bin TL nakit para ödülü dağıtıldı. Oyunlarda en iyi performansı sağlamak için 'mega Tayvan bilgisayarlar' kullanıldı.

Taiwan Excellence Gaming Cup'ın Tayvan'ın global teknoloji markaları tarafından desteklendiğini vurgulayan Zyxel Marka ve Pazarlama Müdürü Özden Aliyagiç Uyar, "E-spor tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de gençler için yeni bir kariyer fırsatı sunuyor. Biz de Zyxel olarak özellikle stabil, güvenli ve hızlı internet erişimi sağlayan ürünlerimizle bu etkinlikte yer almaktan yana çok mutluyuz. Tayvan markaları olarak Türkiye'de e-sporun gelişimine katkı verebilmek de bizler için apayrı bir motivasyon kaynağı" dedi.

İlk defa oyun sektörü için geliştirdikleri ürünü, Armor Z2 AC2600 MU-MIMO Dual-Band Kablosuz Gigabit Routerı 13 Kasım'daki Taiwan Excellence Gaming Cup'ta kullanıcılarla buluşturduklarına da dikkat çeken Uyar, "Zyxel olarak bundan böyle e-spor etkinliklerinde olmayı çok istiyoruz. E-Spor'un ülke ekonomisine katkı sağlayan bir dinamik bir alan olabilmesi için katkı sağlayabilmek en büyük hedefimiz" şeklinde görüş belirtti.

Okuyucu Yorumları