PowerQuest Drive Image ve Norton Ghost’un tahtını sallıyor

Windows altında çalışırken bile sistemin yedeğini alabilmesi ile dikkatleri üzerine toplayan yazılım, <br>bu özelliği ile şimdiye kadar gördüğümüz tüm diğer yedekleme yazılımları arasından sıyrılıp bir adım <br>öne geçiriyor.

ACRONIS TRUE IMAGE 6 İnceleme
CHIP Online Notu 71

Ekonomik bir yazılım olmasının yanı sıra, yedekleme için sunduğu geniş depolama birimi seçenekleri ile de uzun zamandır liste başı olan güçlü yazılımları tahtlarından indirecek gibi duruyor. Ghost ya da Drive Image gibi yazılımlardan daha hızlı çalışıp sistemi daha az yoran TrueImage’in sihirbaz destekli arabirimi işlevleri en doğru şekilde kullanabilmeniz için size yardımcı oluyor ve hataya imkan tanımıyor.Yazılabilir DVD’lere yedekleme yapabilmesi ile de büyük boyutlu disk bölümlerinin daha az sayıda diske bölünmesine yardımcı oluyor. Yazılım ek olarak harici USB sürücüler ve kısıtlı olarak FireWire için de destek sunuyor. Ancak maalesef disk yedekleriniz için yeni bölümler yaratmak amacıyla bölümleme fonksiyonuna sahip değil.

Özetle

Yazılabilir DVD’ye yedekleyebilmesi ve sistem diskinin doğrudan Windows altından yedeğini alabilmesi, yazılımı tercih etmek için yeterli.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli ACRONIS TRUE IMAGE 6
Ürün Markası Acronis
CHIP Online Notu
71
Okuyucu Yorumları