En iyi video düzenleme yazılımı daha da gelişiyor

Eğer video düzenleme işini ciddiye alıyor ve bunun için profesyonel seviyede özelliklerle donatılmış bir yazılım arıyorsanız yeni Adobe Premiere Pro’da aradıklarınızı bulabilirsiniz.

ADOBE PREMIERE PRO BETA İnceleme
CHIP Online Notu 70

Sadece Windows XP altında çalışan yazılımın arabiriminde yer alan tüm pencereler de artık istenildiği gibi taşınıp, kapatılıp açılabiliyor. Adobe’un arabirimde kullanımını kolaylaştırdığı bir diğer araç da zaman çizelgesi. Ayrıca Premiere Pro, kullanıcılara diğer sürümlere nazaran çok daha geniş bir yelpazede filtreler sunuyor. Bunları kullanarak renkleri düzeltmek ve videoları temizlemek oldukça kolaylaşıyor. Eğer Adobe’un görsel efekt yazılımı olan After Effects’e sahipseniz bu iki yazılımı birlikte kullanarak çok daha güçlü görsel çalışmalar yaratmanız mümkün. Düşük kalitedeki sesleri düzeltmek ve farklı kanaldaki sesleri birleştirmek için araçlar da içeren Adobe Premiere Pro’nun en büyük eksiği ise yetersiz olan DVD hazırlama araçları. Yazılım başarılı bir şekilde DVD yazabilmesine rağmen ne yazık ki menü hazırlayamıyor ve diğer yazılımlarda bulunan bazı gelişmiş özellikleri sunamıyor.

Özetle

DVD hazırlama araçlarına sahip olmayan az sayıda güncel video düzenleme uygulamasından biri. Buna rağmen hala en iyi video düzenleme yazılımı olma özelliğini koruyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli ADOBE PREMIERE PRO BETA
Ürün Markası Adobe
CHIP Online Notu
70
Okuyucu Yorumları