Casus yazılımdan bezenlere

Allume’nin icSpyware yazılımı, internetin en baş belası zararlarından olan casus programlara karşı güçlü koruma sağlarken, phishing etkinliklerini ve sürü postaları engelleme amaçlı araçlar da barındırıyor.

Allume icSpyware & Anti-Phishing Suite İnceleme
CHIP Online Notu 85

Son aylarda casus yazılımların tehdit kapsamı genişledi. Özellikle bankacılık işlemlerinde sıklıkla kullanılan sahtecilik yöntemleri, kullanıcıların başını ağrıtıyor. İnternet güvenliği üzerine bu kadar ücretsiz yazılım varken, ücretli bir yazılımın bundan çok daha fazlasını sunması gerekiyor. Allume’nin icSpyware yazılımı, internetin en baş belası zararlarından olan casus programlara karşı güçlü koruma sağlarken, phishing etkinliklerini ve sürü postaları engelleme amaçlı araçlar da barındırıyor. Tüm bu özellikleri tek bir program ve arayüzden kontrol etmek oldukça avantajlı. Buna ücretsiz programları n tespit edemediği casusları bu yazılımın bulup çıkarması da eklenince, icSpyware’in farkı öne çıkıyor. icSpyware paketinde zararlı programları daha kendilerini kurmadan, phishing ve sürü posta saldırıları yapmadan engelleyen koruyucu yazılımlar bulunuyor. Bütün bu yazılımlar olmadan da biraz dikkat ve biraz beceriyle tüm bu güvenliği sağlayabilirsiniz. Fakat yeni bir PC kullanıcısıysanız ve sürekli bu tür saldırılardan yakınıyorsanız, icSpyware koruma görevini üstlenerek sizi bu dertten kurtarabilir ve saldırılara göğüs gerebilir.

Özetle

Spyware’den sürekli zarar görüyorsanız para ödemeye değebilir. Ancak yine de daha öncesinde ücretsiz alternatifleri deneyebilirsiniz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Allume icSpyware & Anti-Phishing Suite
Ürün Markası Allume
CHIP Online Notu
85
Okuyucu Yorumları