Asus ROG Hone Ace Aim Lab Edition İnceleme

Asus’un popüler nişan alma eğitim yazılımı Aim Lab ile iş birliği ile piyasaya sürdüğü Asus ROG Hone Ace Aim Lab Edition fare altlığını inceledik.

Asus ROG Hone Ace Aim Lab Edition inceleme
CHIP Online Notu 85

Rekabetçi oyunlarda başarı yakalamak için tüm parçaların kıymeti büyük. Oyuncu bilgisayarı, klavyesi, faresi, monitörü, kulaklığı, koltuğu ve hatta oyuncu çorabı... Bunların hepsini tamamladıysanız rekabetçi online oyunlarda başarıyı bir adım daha ileri taşıyabilemek için eksiğiniz bir fare altlığına kaldı demektir. Bu noktada da bugün yakından bakacağımız ROG Hone Ace Aim Lab Edition sizin için iyi seçeneklerden biri olabilir. Peki, ROG Hone Ace Aim Lab Edition özellikleri neler?

Oyuncuların nişan alma becerilerini geliştirmeleri için tasarlanmış olan bu altlık, daha akıcı bir hareket ve gelişmiş kontrol için pürüzsüz bir hibrit kanvas yüzey, günlük aşınma ve yıpranmaya karşı korumak için suya, yağa ve toza dayanıklı bir nano kaplama ve kavrama için yumuşak bir kauçuk taban sunuyor.

Fare altlığı üzerindeki ölçüm göstergeleri Aim Labs yazılımı ile birlikte çalışarak oyuncuların FPS oyunları için nişan alma hassasiyeti pratiği yapmalarını desteklerken kombine kumaş malzeme, düzgün hareket için yeterli dirençle yumuşak bir hareket sağlıyor.

Suya, yağa ve toza karşı dayanıklı olan yüzeyi temiz ve düzenli tutmak daha kolay oluyor ve 3 mm kauçuk taban da eliniz için ideal miktarda yastıklama ile dengeli, kaymaz bir yüzey sağlıyor. Bu anlamda gerçekten iyi bir oyun ekürisi olduğunu söyleyebiliriz. Bunların yanı sıra Aura Sync desteği de olsa fena olmazdı.

Sonuç

Elbette Asus ROG Hone Ace Aim Lab Edition pek de ucuz bir ürün değil. Şu an Asus ROG Hone Ace Aim Lab Edition’ı piyasada 1500 TL civarında fiyatlarla bulabiliyorsunuz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Asus ROG Hone Ace Aim Lab Edition
Ürün Markası ASUS
CHIP Online Notu
85