Asus USB-N11: Kablosuz özgürlük

Özellikle dizüstü bilgisayar kullanıcılarına yönelik, yüksek veri aktarım hızı sağlayan, kaliteli ve kurulumu kolay bir ürün.

CHIP Online Notu 68
  • Güçlü veri aktarımı
  • Kolay kurulum
  • Uzatma kablosu

Test Merkezi'mizde her zaman anakartlarıyla görmeye alıştığımız Asus, bu kez farklı bir ürünle karşımızda. Anakartlarının yanında aksesuar olarak görebildiğimiz kablosuz ağ adaptörünü budefa tek başına satışa sunmuş. Ürün, tipik olarak dizüstü veya masaüstü bilgisayarınızı kablosuz ağa bağlamak için kullanabileceğiniz bir adaptör. USB arabirimi üzerinde bağlanan ürünün üzerindeki tek bir tuşla kablosuz ağları tarayıp yazılım aracılığıyla dilediğinize bağlanmanızı sağlıyor. N standardını destekleyen ürün, bu sayede geniş bant internet servisi sunuyor. Ürünün üzerindeki LED sayesinde bağlanıp bağlanmadığınızı ve veri aktarımı olup olmadığını takip edebiliyorsunuz. Geniş yapısı yüzünden ürün, sık aralıklı USB girişlerine bağlandığında yanındaki USB girişlerini kapatabiliyor. Bunu önlemek için ürünle beraberinde gelen uzatma kablosunu kullanabilirsiniz. Kılavuzu sayesinde kurulumu son derece kolay olan yazılımı kullanarak, kısa sürede dilediğiniz kablosuz ağa erişim sağlayabilirsiniz. Daha önce Xonar ses kartıyla bizi şaşırtan Asus bakalım daha hangi yeni ürünleriyle Test Merkezi'mize konuk olacak.

Özetle

Özellikle dizüstü bilgisayar kullanıcılarına yönelik, yüksek veri aktarım hızı sağlayan, kaliteli ve kurulumu kolay bir ürün.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Asus USB-N11
Ürün Markası ASUS
CHIP Online Notu
68
Bağlantı tipi USB
Standartlar 802.11 bg
Bağlantı uyarı ledi Var
Boyut 84 x 25 x 10,5 mm
İşletim sistemi Win 98, Vista, Mac, Linux
Diğer Uzatma kablosu
Okuyucu Yorumları