Muhteşem ikili

Mümkün olan en yüksek kalitede ses

CHIP Online Notu 85

Asus'un uzun zamandır oyunculara yönelik olan çalışmalarını bilmeyen yoktur. Firmanın ROG serisi anakartları oyuncuların performans konusunda bütün gereksinimlerini karşılarken ses kalitesi konusunda oyuncuların giriş seviyesi ses kartlarıyla idare etmesi gerekiyordu. Oyuncular için sesin önemini bilen Asus, bu konuda da gerekli performansı sunmak için Sennheiser ile ortaklaşa çalışarak Xonar Xense'i geliştirmiş. Xense'in kutusunu açtığımızda karşımıza ilk olarak Alman ses dehası Sennheiser'ın PC350 kulaklığı çıkıyor. 6.30mm'lik iki adet altın kaplama jak ile ses kartına bağlanan kulaklık, mümkün olan en yüksek kalitede ses için ses kartıyla en uyumlu model olarak seçilmiş.
Hem ses kartı hem de kulaklığın Dolby Headphone 5.1 desteği sunması ise ortaya mükemmel bir ses kalitesi çıkarıyor. Son olarak kutudan çıkan Xonar ses kartının EMI koruması ile pürüzsüz bir ses sunduğunu belirtelim.

Özetle

Sennheiser PC350 için özel olarak ayarlanmış ses çıkış profiline sahip olan Xonar, bu kulaklık ile mükemmel bir uyum oluşturuyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Asus Xonar Xense
Ürün Markası ASUS
CHIP Online Notu
85
Sinyal gürültü oranı 118 dB
Frekans aralığı <10Hz to 46KHz
Arabirim PCIe x1, x4, x8, x16 Uyumlu
Ses işlemci ASUS AV100
Örnek oranı 44.1K/48K/96K/192KHz
Çözünürlük 16/24bit, Dolby Digital
Okuyucu Yorumları