Zengin özellikli CAD aracı

Bilgisayar destekli tasarım için uygun fiyatlı bir çözüm arıyorsanız, AutoCAD ile tamamen uyumlu bu aracı denemenizde fayda var.

CADopia 6 Professional Edition İnceleme
CHIP Online Notu 74

Grafik ve web tasarımın bilgisayarla yapılmasından önce, bilgisayar destekli tasarım işlemleri endüstriyel ve mimari çizimler hazırlamak için yapılıyordu. Özellikle mimari çizimlerde uzmanlaşmak isteyenler, AutoCAD yazılımını yakından tanıyorlar. Bu yazılımın bazı özeliklerinden arınmış, kullanışlı bir alternatifini arayanlar için CADopia’yı tavsiye edebiliriz. Yeni sürümüyle mekanik, mimari ve mühendislik çizimlerini yapabileceğiniz CADopia, boyutlandırma araçları, taslak ve mühendislik araçları, mühendislik sembol kütüphanelerine sahip olmasının yanında, raster ve vektör çizim katmanlarını da destekliyor. Yazılımdaki Çoklu Doküman Arayüzü (MDI) ile aynı anda birden çok doküman üzerinde çalışabiliyorsunuz. Bu sayede çoğu tasarımcının işi büyük ölçüde kolaylaşıyor. AutoCAD ve diğer CAD programlarıyla uyumlu olan CADopia, Visual Basic destekli makroları desteklemesi ve fotoğraf gerçekçiliğinde render özelliğiyle beğenimizi kazanıyor. Artırılan biçim desteğinin bir getirisi de PDF biçiminde çıktı alabilmeniz.

Özetle

Bilgisayar destekli tasarım için uygun fiyatlı bir çözüm arıyorsanız, AutoCAD ile tamamen uyumlu bu aracı denemenizde fayda var.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli CADopia 6 Professional Edition
Ürün Markası Cadopia
CHIP Online Notu
74
Okuyucu Yorumları