Uygun fiyata stüdyo

Cakewalk Music Creator Pro, sunduğu geniş özelliklerle hayli başarılı. Dahili notasyon modülü, sınırsız sayıda audio ve MIDI kanalı ve uygun donanımla 24bit/96KHz desteği, Music Creator’un ilk bakışta göze çarpan özelliklerinden sadece bazıları.

Cakewalk Music Creator Pro İnceleme
CHIP Online Notu 78

Ev stüdyosu ortamları için tasarlanmış, hem uygun fiyatlı hem de çok becerikli bir yazılım olan Cakewalk Music Creator Pro, sunduğu özelliklerle hayli başarılı. Dahili notasyon modülü, sınırsız sayıda audio ve MIDI kanalı ve uygun donanımla 24bit/96KHz desteği, Music Creator’un ilk bakışta göze çarpan özelliklerinden sadece bazıları. Yazılım size herhangi bir video dosyası üzerine adım adım müzik kaydı yapma olanağı da sağlıyor. Yaptığınız müziğin ilgili video dosyasıyla senkronize olması ise sunulan araçlarla çok kolay. Programın bir diğer özelliği olan döngü tabanlı beste olanakları özellikle müziğe yeni başlayan kullanıcıları sevindirebilir. Davul düzenleme bölümü ise istediğiniz davul ritimlerini yaratabilmeniz için tasarlanmış. Cakewalk Music Creator Pro içinde bulunan Edirol Virtual Sound Canvas ve Audio Simulation DreamStation, dahili sentezleyiciler olarak dikkat çekiyor. Bu modüllerin sunduğu binlerce hazır ses ve davul kiti, hayal gücünüzü zorlayan bileşimler elde etmenizi sağlıyor. Music Creator Pro ile tek başınıza tüm enstrümanları çalıp kaydedebilir, düzenleyip miksleyebilir, daha sonra da CD’ye basabilirsiniz.

Özetle

Uygun sayılabilecek fiyatıyla dikkat çeken yazılım, notasyon, beste, düzenleme ve kayıt konusunda kullanıcıya önemli araçlar sunarak başarılı bir profil çiziyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Cakewalk Music Creator Pro
Ürün Markası Cakewalk
CHIP Online Notu
78
Okuyucu Yorumları