Web Tasarımı Gün Geçtikçe Kolaylaşıyor

Web tasarımcılarına gerçekten çekici gelecek başarılı bir program olan iNavigate 3.3, çok hızlı ve basit bir şekilde Windows gezgini tarzı dinamik menüler yaratmak için kullanılabiliyor. Program bu menüleri yaratmak için XML dilini kullandığından menülerin çalışması için herhangi bir bileşene ve plug-in’e de ihtiyaç duyulmuyor.

Cirkadia Inavigate 3.3 İnceleme
CHIP Online Notu 67

Ancak menülerin çalışabilmesi için mutlaka IE 5, Netscape 6 ve üstü bir sürüm browser gerekiyor. Farklı grup isimleri kullanımı ile aynı web sayfası altında birden fazla menü yaratmaya da olanak tanıyan iNavigate’de yaratılan menü yapısında farklı bir bölüm seçildiğinde diğer bölüme ait alt menüler kapanıyor. Böylece menü gereksiz yere uzamamış oluyor. Ayrıca çoğu rakibinin aksine frame kullanan sitelerde de program başarılı bir şekilde çalışabiliyor. Sınırsız sayıda alt menü desteği de sunan program QueryString de kullanabiliyor. Ziyaretçilerin daha önceden açık bıraktığı menüleri de hatırlayan iNavigate bir sonraki ziyarette kalınan yerdendevam etmeyi de mümkün kılıyor.

Özetle

Eğer hazırladığınız web sayfalarına menü yapısı oluşturmak için çok uğraşıyorsanız bu programı edinmenizde fayda olabilir.Hiçbir şekilde programcılık gerektirmeyen iNavigate ile şık dinamik menüler hazırlamak oldukça kolay ve hızlı...
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Cirkadia Inavigate 3.3
Ürün Markası Cirkadia
CHIP Online Notu
67
Okuyucu Yorumları