Dizüstü sistemler de artık görüntüleri yakalayabilecek

VideoMate Live USB 2.0, kolaylıkla takılıp çıkartılabilen ve bilgisayarınıza görüntü ve ses aktarma imkanı tanıyan harici bir video işleme cihazı. Bu cihazın en büyük öz elliği üzerinde bir MPEG2 Codec yongası olması.

Compro VideoMate Live USB 2.0 İnceleme
CHIP Online Notu 79

Taşınabilirliğe önem verenlerdenseniz, masaüstü yerine bir dizüstü bilgisayar sistemine sahip olmayı yeğleyebilirsiniz. Biraz da multimedya merakınız varsa ve video kamerayla kaydettiğiniz görüntüleri bilgisayar ortamına aktarmak istiyorsanız, önünüzde çetin bir yolculuk var demektir.İlk önce kameradaki görüntüyü bilgisayarınıza aktaracak bir bağlantı gerekiyor. Ardından da yazılımlarla video yakalama işlemi başlatılmalı. Tabii diz üstü sisteminiz de oldukça güçlü olmalı. Bu bir yol.Diğer bir yol ise Compro’nun VideoMate Live USB 2.0 ürününe sahip olmak.VideoMate Live USB 2.0, kolaylıkla takılıp çıkartılabilen ve bilgisayarınıza görüntü ve ses aktarma imkanı tanıyan harici bir video işleme cihazı. Bu cihazın en büyük öz elliği üzerinde bir MPEG2 Codec yongası olması. Bu, video işleme işlemlerinin sistem performansını olumsuz yönde etkilemeyeceği anlamına geliyor.

Özetle

TV’den ve harici cihazlardan eş zamanlı Mpeg1, Mpeg2 ve DVD kalitesinde kayıt yapabilen bu ürün özellikle dizüstü sistemler için uygun.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Compro VideoMate Live USB 2.0
Ürün Markası Compro
CHIP Online Notu
79
Okuyucu Yorumları