Creative Zen Mosaic: Tarz Sahibi

Kolayca taşınabilen ve kullanılabilen bu ürün, güçlü performansı ve mozaik tuş dağılımlı tasarımıyla ilginizi çekebilir.

CHIP Online Notu 68
  • Şık tasarım
  • Yüksek taşınabilirlik
  • Kolay kullanım

Adını üzerindeki mozaik tuş takımından alan Creative Zen Mosaic, Creative'in başarılı Zen serisine ait. Oldukça küçük boyutuyla her yere kolayca sığan ürün aynı zamanda 43 g ağırlığıyla varlığını neredeyse hissetmeyeceğiniz kadar hafif. Ürünün üzerinde bulunan mono hoparlör ile ürünün sesini sonuna kadar açtığınızda hatırı sayır bir gürültü yaratabilirsiniz. Kullanması oldukça kolay bir menü sistemi bulunan ürün aynı zamanda tuşlarının dağılımı sayesinde size bir zorluk çıkartmıyor. Bilgisayarınıza mini USB yuvasından bağlayabileceğiniz üründe taşınabilir bellek olarak kullanabileceğiniz alanı belirlemeniz gerekiyor. Ayrıca ürüne dosya atacaksanız önce ürünle beraber gelen yazılımla bu dosyaları önce dönüştürmeniz gerekiyor. Ürünün 128 x 160 piksel çözünürlüğe sahip 1.8 inç ekranında video veya fotoğraf görüntüleyebiliyorsunuz. Tabiki çok yüksek bir ayrıntı görmeyi düşünmemelisiniz. 38 saate kadar pil ömrü sunan ürün 32 kanallı bir radyoya sahip. Son olarak üründe 8 önceden ayarlı ve 5 kullanıcı ayarlı ekolayzır bulunduğunu da belirtmeliyiz. Testlerimizde ürünün ses kalitesinden ise memnun kaldık.

Özetle

Kolayca taşınabilen ve kullanılabilen bu ürün, güçlü performansı ve mozaik tuş dağılımlı tasarımıyla ilginizi çekebilir.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Creative Zen Mosaic
Ürün Markası Creative
CHIP Online Notu
68
Kapasite 2 GB
Arabirim/Pil USB 2.0/Li-Ion
Desteklediği formatlar WMA,MP3, WAV, Audible
Ağırlık 43 g
Boyutlar 79.5 x 40.0 x 12.8 mm
Diğer FM radyo, Ses kayıt, Hoparlör
Okuyucu Yorumları