Yeni başlayanlar için eksiksiz bir çözüm

CyberLink firması, PowerDirector yazılımının yeni sürümü olan 2.5’i, yeni başlayanlara video düzenleme çözümü olması için üretmiş.

CYBERLINK POWERDIRECTOR 2.5 İnceleme
CHIP Online Notu 71

Yazılım, görüntülerin bilgisayara aktarılmasından, tüm düzenleme işlemlerine ve bitmiş ürünün kaset, VideoCD ya da DVD gibi farklı medyalara kaydedilmesine kadar her işlemi bünyesinde barındırıyor. Power Director gerçekten çok kolay bir kullanım şekline sahip. Eğer videoyu bilgisayarınıza aktarmak için gerekli olan donanımı sorunsuz bir şekilde kurduysanız görüntü yakalama işleminde karşınıza hiçbir zorluk çıkmıyor. Yazılımın ana çalışma alanı da oldukça mantıklı tasarlanmış. Bir kütüphane penceresi, size kullanabileceğiniz tüm klipleri, efektleri ve geçişleri görüntülüyor. Burada tek yapmanız gereken ekranın sağında yer alan modu belirlemek. Yazılımın özel efektleri ve geçişleri, benzeri yazılımlarla kıyaslandığında yeterince başarılı değil. Ayrıca PowerDirector’da sadece storyline tabanlı bir düzenleme modu buluyor.

Özetle

Kullanılması çok kolay, fakat yeni bir şey sunmuyor. Video düzenleme işlemine yabancı olup basit projeler hazırlamak ve daha fazla profesyonel çalışmayı düşünmeyenlere göre.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli CYBERLINK POWERDIRECTOR 2.5
Ürün Markası Cyberlink
CHIP Online Notu
71
Okuyucu Yorumları