Farklı tasarım

Dizüstü bilgisayarınızı soğutmanın yanısıra bir USB-çoklu kart girişi merkezi görevini de gören Digitus, bir taşla birden fazla kuş vurabileceğiniz bir ürün.

CHIP Online Notu 68
  • Kolay kurulum
  • USB-çoklu kart girişi var
  • Dayanıklı malzeme

Bu aralar pek moda olan dizüstü soğutucular pazarına Digitus kendi tasarımıyla dâhil oldu. Ürün, alışılageldik tasarımlardan farklı olarak dizüstü bilgisayarın altını kaplayan bir tabla yerine daha küçük bir tabakadan oluşuyor. Dizüstü bilgisayarın tam altına yerleştirilen ürün, üzerindeki 3 adet kaydırmaz sayesinde bilgisayarınıza sabitleniyor. Soğutucunun altında kendi ayakları bulunuyor ve bu sayede dizüstü bilgisayarınızı yalnızca belli bir açıda sabitleyebiliyorsunuz. Eğer açıyı değiştirmek isterseniz ürünü dizüstü bilgisayarınızın altında kaydırmanız gerekiyor. Ürünün sol yanında CF, MD, MS, Mspro, SD, MMC ve SM kart girişleri bulunuyor. Sağ yanında ise 3 adet USB yuvası var. Ürün güç ve veri aktarımı için dizüstü bilgisayarınızın birer USB yuvasını işgal ediyor. Yani 2 adet USB yuvasını alıp bir tane fazladan veriyor diyebiliriz. 2 adet 42 mm'lik fan, küçük ebatlarından dolayı nispeten sesli çalışmalarına rağmen dizüstü bilgisayarınızı etkili olarak soğutuyor. Kurulumu ve kullanımı gayet kolay olan ürün, metal aksamıyla darbelere karşı da dayanıklı.

Özetle

Dizüstü bilgisayarınızı soğutmanın yanısıra bir USB-çoklu kart girişi merkezi görevini de gören Digitus, bir taşla birden fazla kuş vurabileceğiniz bir ürün.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Digitus Notebook Cooler
Ürün Markası 3COM
CHIP Online Notu
68
Uygunluk 15.4 inç ve altı modeller
Bağlantı tipi USB
Boyut 450 x 95 x 12 mm
Fan büyüklüğü 42 mm
Fan adedi 2
Gürültü oranı 25 dBA
Okuyucu Yorumları