Casus yazılımlara son

Gelişen internet ortamı içinde tehlikeleri de beraberinde getiriyor. Solucanlar ve spyware denilen casus yazılımlar, PC’nizin düzgün çalışmasına engel olarak iş veriminizi düşürüyor.

eTrust PestPatrol Anti-Spyware İnceleme
CHIP Online Notu 75

Ev kullanıcıları bile bu internet zararlıları yüzünden bir sürü sıkıntı yaşarken, onlarca PC’nin olduğu ağlarda yaşanan problemler aynı oranda artıyor. Test merkezimize CA (Computer Associates) tarafından yollanan eTrust PestPatrol Anti-Spyware, bu noktada kesinlikle başarılı bir çözüm olarak dikkat çekiyor. Programı kurar kurmaz, yazılım otomatik olarak yeni çıkmış güncellemeleri algılıyor ve sizden güncelleme işlemi için izin istiyor. Güncelleme işleminin ardından PC’niz ya da ağ ortamınız casus yazılımlara karşı tam anlamıyla silahlanmış oluyor. Yazılımı çalıştırdığınızda, ağ ortamındaki PC’leri (Yönetici hakkına sahip olmanız gerekiyor) hızlı bir şekilde tarayıp, bulunan casus yazılımları silebiliyor ya da ilgili PC’yi karantinaya alabiliyorsunuz. Ayrıca gerçek zamanlı koruma modülü sayesinde, sörf sırasında casus yazılımlardan korunmak mümkün. Programın en hoş taraflarından biriyse Türkçe olması.

Özetle

Başarılı arayüzü ve kolay kullanımıyla dikkat çeken bu güvenlik yazılımı, gerek ev kullanıcıları, gerekse büyük ağ ortamları için etkin ve başarılı bir güvenlik sunarak, sistemi internetten gelebilecek casus yazılımlara karşı koruyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli eTrust PestPatrol Anti-Spyware
Ürün Markası Etrust
CHIP Online Notu
75
Okuyucu Yorumları