Foreo Luna mini 2 İnceleme

Her gün tıraş olan ve yüzüne ferah bir görünüm kazandırmak isteyen erkeklere özel inceleme.

CHIP Online Notu 90

Bu kez her gün incelediğimiz ürünlerden çok farklı bir ürüne yakından bakacağız. Bildiğiniz gibi kozmetik ürünler de teknoloji ile oldukça ilişkili. Özellikle konu tıraş olduğunda, tıraş makineleri ve çevresinde genişleyen geniş bir ürün gamı var. Bize konuk olan Foreo Luna mini 2 de bu çerçevede yer alan bir ürün, ancak daha fazlasını sunuyor. Şimdi bunlar neler, bu ürün ne tür işlere yarıyor hemen incelemeye başlayalım.

Bu Cihaz Ne İşe Yarıyor?

Bu Cihaz Ne İşe Yarıyor?

Foreo Luna mini 2, kabaca bir yüz temizleme fırçası. Üzerinde 3 farklı bölgede yer alan yumuşak silikon temas noktaları bulunduran cihaz, markanın T-Sonic adını verdiği teknolojisi ile kullanırken titreşim veriyor. Böylece bir yandan siz dairesel hareketlerle cihazı yüzünüze temas ettirirken, o da sağladığı titreşim ile cildi temizlemeye yardımcı oluyor. Bu arada bu titreşimin dakikada 8000 seviyesinde olduğunu da söyleyelim. Üzerindeki tuşlar ile kademeyi farklı seviyelerde kendiniz belirleyebiliyorsunuz elbette.

Markanın iddiasına göre günde 2 kez birer dakikalık bir kullanımla yüzdeki günlük kiri ve yağı %99.5 oranında temizleyebilen bu cihaz, benim de kullandığım süre boyunca oldukça memnun kaldığım bir cihaz oldu. Sakal bırakan erkekler kadar, her gün tıraş olanlar tarafından da severek kullanılacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Zira kullanımdan sonra yüzde ferahlık hissi sağlamasıyla, tıraş sonrası yanmaların önüne geçeceği aşikar. Öte yandan cildi ölü deriden arındırdığı için batıkların azalmasına da yardımcı olacaktır.

Luna mini 2 Nasıl Kullanılıyor?

Luna mini 2 Nasıl Kullanılıyor?

Bu cihaz elbette yalnızca erkekler tarafından değil, hanımlar tarafından da tercih edilebilir. Özellikle peeling etkisiyle cildin taze görünüme kavuşması için yardımcı olan Luna mini 2, Foreo'nun tek modeli de değil bu arada. Ayrıca bundan biraz daha büyükçe yapıda Luna 2 modeli var. O model ise, bu cihazdan farklı olarak anti-aging etkisi sağlayan bir arka yüzeye sahip. Bu mini 2 modelinde o kısım yok; cihazın arkasında da farklı yoğunlukta yerleştirilmiş, ön taraftakilere kıyasla daha sert silikon noktaları yer alıyor. Bu yüzeyi de daha sert ölü derileri temizlemek için kullanabiliyorsunuz.

Peki, bu cihazı nasıl kullanacaksınız?

Öncelikle Luna mini 2'nin su geçirmediğini söyleyelim. Böylece suya temas ettirmekten çekinmenize gerek yok. İster duş sırasında kullanın, ister lavabo karşısında, cihazı rahatlıkla suyun altına sokabiliyorsunuz. Silikon başlıkları sayesinde sadece su ile temizlemesi de oldukça kolay.

Kullanımına gelirsek, önce yüzünüzü hafifçe ıslatıyor ve kullandığınız bir temizleyiciyi yüzünüze uyguluyorsunuz. Ardından 1 dakika kadar süre ile Luna mini 2'yi yüzünüzde dairesel hareketlerle dolaştırıyorsunuz. Burun çevresi, göz kenarları, alın, yanaklar çevresinde dolaştırdıktan sonra da yüzünüzü duruluyorsunuz. Hepsi bu kadar. İlk denemeden sonra sağladığı etkiyi görüp, severek kullanmaya devam edeceğinizi rahatlıkla söyleyebilirim.

Bu arada cihazı aldığınızda 1 kez 1 saat kadar şarj etmeniz yeterli. 1 saatlik şarj ile yaklaşık 300 kez kadar kullanabildiğiniz cihaz, bende yaklaşık 1,5 aydır bulunuyor ve geldiği günden bu yana aktif olarak kullanıyorum; şarjı daha bitmedi.

Özetle

Kullandığım süre boyunca gayet beğendiğim bir cihaz olan Luna mini 2, özellikle her gün tıraş olan erkekler tarafından kullanılacak diye bir şey yok. Az önce de söylediğim gibi, peeling etkisi sayesinde yüzünüzü her gün bu cihazla temizlediğinizde farkı görüyorsunuz. Pratik kullanım sunması, suya karşı tamamen dayanıklı olması ve 1 kez şarj ile defalarca kez kullanılabilmesi ile gayet keyifli bir cihaz olmuş. Her ne kadar günü geçtiyse de iyi bir Babalar Günü hediyesi olarak düşünülebilirmiş doğrusu. Elbette dediğim gibi sadece erkeklere özel bir ürün değil, hanımlar için de tercih edilebilir bir ürün. Şu an Luna mini 2'yi piyasada 999 TL fiyatla bulabiliyorsunuz. Eğer yaşlılığa karşı anti-aging özelliği de olsun istiyorsanız Luna 2 modeli de tercih edilebilir. Öte yandan Foreo'nun ağız bakımı için de ürünleri bulunuyor. Onları da zamanı gelince inceleyip sizlerle edindiğimiz izlenimleri paylaşırız.

Kimler Almalı

Foreo Luna mini 2, her gün tıraş olan erkekler kadar yüzünü günün kirinden kolayca temizlemek isteyenler tarafından da rahatlıkla tercih edilebilir bir ürün oluyor.

Alternatifleri

Luna mini 2'ye alternatif olarak anti-aging özelliğine sahip Luna 2 modelini de tercih edebilirsiniz. Ayrıca Foreo'nun ağız bakımı için de çeşitli ürünleri yer alıyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Foreo Luna mini 2
Ürün Markası Foreo
CHIP Online Notu
90
Pil Ömrü 1 saat şarj ile 300 kullanım
Suya Dayanıklılık %100 suya dayanıklı
Renk Siyah, Mavi, Fuşya, Turkuaz, Pembe, Sarı
Bağlantılar USB
Garanti 2 yıl
Okuyucu Yorumları