Güvenlik elden bırakmaya gelmez

Getirdiği güvenlik seviyesi ile maliyet açığını kapatan GhostSurf Platinum bonus araçlarıyla kullanışlı bir güvenlik yazılımı.

GhostSurf Platinum İnceleme
CHIP Online Notu 85

İnternet denizinde güvenle sörf yapmak her geçen gün daha zor bir hal alırken, bilgisayarlarımızı da güvenli hale getirmek için performanstan fazlasıyla ödün verir hale geldik. İnterneti daha güvenli hale getirmeye çalışan programların birçoğunda uygulama çalışmaya başladıktan sonra internet hızında ya belirgin bir düşüş veya antivirüs programıyla çakışma yaşanır.Neyse ki GhostSurf ikincisini bizlere yaşatmadı. “Hızlarda düşüş yaşamadık” demek pek mümkün olmasa da, ek güvenlik için yaptığınız bu fedakarlığa değer. Kurulum sırasında yazılım otomatik olarak Internet Explorer’ı yeni ayarlarla çalışmak üzere yapılandırıyor. Mozilla gibi diğer tarayıcı seçenekleri için manuel olarak uğraşmanız yeterli. Gizlilik yazılımı size güvenlik seviyenizi normal ile tam şifreleme arasında belirlemenize izin veriyor. GhostSurf Platinum’un beğenimizi kazanan araçlarından birisi reklam engelleyen AdArmor. Kurulumun ardından test makinemizde daha önce algılamamış bir keylogger tespit eden program, birkaç ekstra daha içeriyor. Gizli dosya ve şifreleriniz için oluşturduğu kasa ve nispeten başarılı sayılabilecek sürükle ve bırak şifreleme bileşeni bunlar arasında yer alıyor.

Özetle

Getirdiği güvenlik seviyesi ile maliyet açığını kapatan GhostSurf Platinum bonus araçlarıyla kullanışlı bir güvenlik yazılımı.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli GhostSurf Platinum
Ürün Markası Ghostsurf
CHIP Online Notu
85
Okuyucu Yorumları