HP DeskJet Ink Advantage 5275 İncelemesi

Hızlı ve performanslı çalışan DeskJet Ink Advantage 5275, çok fonksiyonlu yazıcı arayanlara özel.

CHIP Online Notu 77
  • Kompakt yapı
  • Başarılı performans
  • Kolay kurulum & kullanım
  • Kablosuz ağ
  • Ekran monochrome
  • USB bağlantısı yok

Hemen baştan söyleyelim: Hem kompakt olsun hem de yüksek kalitede baskı versin istediğiniz bir çok fonksiyonlu yazıcı arıyorsanız, HP DeskJet Ink Advantage 5275 size göre olabilir. Zira tasarımıyla olabildiğince kompakt yapıda olan bu yazıcı, aynı zamanda baskı kalitesiyle de tatmin edici davranıyor. Şimdi DeskJet Ink Advantage 5275 modeline daha yakından bakalım.

HP'nin All-in-One kategorisine ait bir model olan DeskJet Ink Advantage 5275, böylece yazdırma, tarama ve kopyalama işlemlerini yerine getirebiliyor. Mürekkep püskürtmeli yapısı ve bunu düşük maliyetle sağlamasıyla dikkat çeken DeskJet Ink Advantage 5275, olabildiğince de kompakt boyuta sahip.

Siyah renkli gövdesiyle DeskJet Ink Advantage 5275, kutu içeriğinde yedek kartuşlarıyla birlikte geliyor. Siyah ve renkli kartuşları yazıcıya kolayca takıyor ve hemen yazdırmaya hazır hale getirebiliyorsunuz. Eğer herhangi bir yerde takılırsanız, yine kutu içeriğinde yer alan kitapçık size yardımcı oluyor.

Ön yüzünde minik bir ekran da bulunduran DeskJet Ink Advantage 5275 , bu monochrome ekranıyla yazıcıyı kolayca yönetebilmenizi sağlıyor. Zira ekran dokunmatik yapıda.

DeskJet Ink Advantage 5275'nin en önemli avantajları arasında kablosuz ağ desteği yer alıyor. Kablosuz ağ desteği sayesinde ister ağınıza dahil edebiliyorsunuz ister yalnızca akıllı telefonunuz üzerinde çıktı alabiliyorsunuz. Bunun için HP'nin uygulamalarını telefonunuza indirmeniz yetiyor. Böylece uygulama üzerinden yazıcı ihtiyacını karşılamanız mümkün.

DeskJet Ink Advantage 5275'in baskı kalitesi ise gerçekten iyi. Gerek siyah / beyaz baskılarda, gerek renkli baskılarda tatmin edici sonuçlar veren yazıcı, özellikle renkli baskılarınızda doygun tonlarıyla sizi kendinden memnun bırakacak.

Baskı kalitesi kadar baskı süresiyle de selef modele göre geliştirilen DeskJet Ink Advantage 5275, dakikada 10 sayfa siyah / beyaz, yine dakikada 7 sayfa renkli baskı alabiliyor. Böylece süratli baskı alabileceğiniz yazıcının aylık baskı kapasitesi ise 1250 A4 olarak öngörülüyor.

Özetle

Oldukça kullanışlı bir çok fonksiyonlu yazıcı olan DeskJet Ink Advantage 5275, aynı anda tüm işlemleri yapsın ve kablosuz özelliklere sahip olsun isteyen kullanıcıların radarına girecek bir cihaz oluyor. Kompakt yapısıyla da tercih edilecek olan DeskJet Ink Advantage 5275, 580 TL dolaylarında fiyatla bulunabiliyor.

Alternatifleri

Eğer lazer yazıcı türünde yine çok fonksiyonlu bir model arıyorsanız, Samsung Xpress M2070W modelini de inceleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli HP DeskJet Ink Advantage 5275
Ürün Markası HP
CHIP Online Notu
77
Yazıcı Tipi Çok fonksiyonlu
Teknoloji Mürekkep püskürtmeli
Baskı Türü Renkli
Baskı Kalitesi 4800x1200 renkli, 1200x1200 s/b
Baskı Hızı 7 sayfa/dakika renkli, 10 sayfa/dakika s/b
Ekran 2.2 inç Hi-Res Mono LCD
Bağlantılar USB, 802.11 b/g/n Wi-Fi
Okuyucu Yorumları