Yazıcı sorunu ortadan kalkıyor.

Kompakt yapısıyla profesyonellerin yazıcı sorununu ortadan kaldırmaya hazır.

HP OfficeJet 150 Mobile All-in-One İnceleme
CHIP Online Notu 84
  • Bluetooth bağlantı desteği
  • Dahili batarya
  • Kompakt boyutları
  • Wi-Fi desteği yok

Genellikle seyahat halinde olan profesyoneller tarafından oldukça beğenilecek olan HP'nin OfficeJet 150 Mobile All-in-One yazıcısı, butik ofisler için de harika bir kullanılabilirlik sunuyor. Esnek kullanım imkanı sunması ve büyük çaplı hepsi bir arada yazıcılara göre taşınabilirlik açısından daha kompakt bir yapıya sahip olması nedeniyle kolaylıkla dikkat çeken OfficeJet 150 Mobile All-in-One, tasarımıyla da masanızın üzerinde oldukça hoş görünüyor.

Oldukça kompakt bir yapıya sahip olan OfficeJet 150 Mobile All-in-One açık gri ve siyah renkli tasarımıyla şık görünüyor ve rahat bir kullanım imkanı sağlıyor. Kurulumunu hızlıca yapabileceğiniz OfficeJet 150 Mobile All-in-One'ı, klasik kurulum işlemi gerçekleştirmeden de rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. OfficeJet 150 Mobile All-in-One'ı masanızın üzerine bırakıyorsunuz, fişe takıyorsunuz, üzerine kağıt yerleştiriyor ve daha sonra cep telefonunuzun Bluetooth bağlantısını aktif hale getiriyorsunuz... Evet, OfficeJet 150 Mobile All-in-One Bluetooth kablosuz bağlantısıyla cihazlarınızla eşleşebiliyor ve bu sayede ister cep telefonu, ister dizüstü bilgisayar veya tabletinizden dokümanlarınızı rahatlıkla yazdırabiliyor. Tek yapmanız gereken Bluetooth şifresini OfficeJet 150 Mobile All-in-One'ın menüsünden almak.

Menüden bahsetmişken OfficeJet 150 Mobile All-in-One'ın üzerinde dokunmatik bir ekran bulunduğunu da söyleyelim. 5.99 cm büyüklüğünde olan bu ekran üzerinde rahatlıkla menüde dolaşabiliyorsunuz. Zaten tamamı Türkçe olarak hazırlanmış menü arabiriminde kopyalama, tarama ve fotoğraf seçeneklerini görebiliyor ve hızlıca işleminizi tanımlayabiliyorsunuz. Üst tarafında 50 sayfaya kadar kağıt yükleyebileceğiniz bir tepsi bulunduran OfficeJet 150 Mobile All-in-One, yazdırdığı belgeleri hemen alt kısmından dışarı bırakıyor. Dakikada 22 siyah ve 18 de renkli sayfa yazdırabilen yazıcı, hızlı çıktı performansıyla göz dolduruyor. Baskı kalitesiyle de beğendiğimiz OfficeJet 150 Mobile All-in-One'ın diğer bir başarılı özelliği ise beraberinde dahili bir batarya bulundurması. Bu sayede tam şarj edildiğinde 500 sayfaya kadar baskı yapabilen OfficeJet 150 Mobile All-in-One, yazının başında da söylediğimiz gibi seyahatlere hazır.

Özetle

Baskı hızı ve kalitesiyle kompakt yazıcılar arasında dikkat çeken OfficeJet 150 Mobile All-in-One, Bluetooth bağlantı desteği göstermesi ve dahili batarya bulundurmasıyla hep yanınızda olmaya aday. OfficeJet 150 Mobile All-in-One ile tarama, yazdırma ve kopyalama işlemlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Alternatifleri

OfficeJet 150 Mobile All-in-One'ın Wi-Fi desteği bulunmuyor. Eğer bağlantı seçenekleri arasında Wi-Fi desteği arıyorsanız, farklı modellere göz atabilirsiniz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli HP OfficeJet 150 Mobile All-in-One
Ürün Markası HP
CHIP Online Notu
84
Teknoloji Renkli
Baskı Teknolojisi Mürekkep Püskürtmeli
Baskı Çözünürlüğü 4800x1200
Baskı Hızı 22 sayfa/dakika siyah, 18 sayfa/dakika renkli
Bağlantılar USB 2.0, Bluetooth
Okuyucu Yorumları