Çok sevimli

Eğer evinizde kendi minik fotoğraf stüdyosu kurmak istiyorsanız, HP sizin için harika bir çözüm.

CHIP Online Notu 85
  • Yüksek baskı kalitesi
  • Çoklu kart ve USB yuvası
  • Küçük ebatlar

Evimizdeki elektronik aletler ne kadar küçük ve şık tasarımlı olursa kullanmak da o kadar keyif veriyor. HP'nin oldukça küçük boyutlardaki fotoğraf yazıcısı 10 x 15 ve 13 x 18 boyutlarındaki fotoğraflarınızı bastırabileceğiniz bir yazıcı.

Bu ebatları sayesinde ürün, tatil gibi anılarınızı hemen bastırıp albümünüze koyabileceğiniz veya çerçeveletebileceğiniz fotoğraflar üretmenizi sağlıyor. Ayrıca bu ürünle kendi evinizde vesikalık fotoğraflarınızı bile bastırıp kullanabilmeniz mümkün. Ürün tek kartuşla çalışıyor ve üzerindeki MS Duo, SD/ XD/MMC kart yuvaları ve USB girişi sayesinde, LCD ekranını kullanarak fotoğraflarınızı bastırabilmenize de imkân tanıyor.

Baskı sırasında 38 dBA gürültü çıkartan ürün aslında standart bir dizüstü bilgisayardan daha çok ses çıkartmıyor. Yazıcı, testlerimizde 10 x 15 HP fotoğraf kağıdına renkli baskıyı 44 saniyede gerçekleştirdi. Baskı kalitesi oldukça yüksek olan yazıcının mürekkebi hemen kuruduğundan baskı sonrası dağılma gibi bir sorunla karşılaşmadık. Ürünle verilen kartuşla 140 adet 10 x 15 ebatlarında fotoğrafınızı bastırabilirsiniz. Ürünü kolayca taşıyabilmek için üzerinde bir de sap bulunuyor.

Sonuç : Eğer evinizde kendi minik fotoğraf stüdyosu kurmak istiyorsanız, HP sizin için harika bir çözüm.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli HP Photosmart A532
Ürün Markası HP
CHIP Online Notu
85
Yazıcı tipi 13 x 18 fotoğraf yazıcısı
Baskı teknolojisi Termal mürekkep püskürtmeli
Baskı hızı 27 ppm (10 x 15 için)
Baskı çözünürlüğü 1.200 dpi
Bağlantı USB 2.0
Boyut 252 x 117 x 134 mm
Okuyucu Yorumları