CD/DVD Yazma Programı

CD/DVD yazmak için ücretli programlara yönelmeden önce InfraRecorder Portable'ı denemenizde fayda var.

InfraRecorder Portable İnceleme
CHIP Online Notu 68
  • Sade ve kullanışlı arabirimi
  • Sadece 11 MB yer kaplaması
  • Ücretsiz olması

Her ne kadar harici disklerin popülaritesi gün geçtikçe artsa da, kullanıcılar halen ihtiyaçları için CD/DVD yazma araçlarını kullanmayı sürdürüyor. Her ne kadar alanında en bilinen isim Ahead'in Nero yazılımı olsa da, yine bu amaçla geliştirilen birçok başarılı yazılım mevcut.

İşte InfraRecorder Portable da bu yazılımlardan sadece biri. Bilgisayara yüklendiğinde sadece 11 MB yer kaplayan yazılım, diğer uygulamalar gibi yüzlerce MB alanı işgal etmiyor.

Yazılım, hem CD hem de DVD üzerine yazım işlemi yapabiliyor. Bunun yanı sıra, DVD'lerin çift katmanına da yazabilen uygulama, aşağı yukarı tüm Windows platformlarında sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Kullanıcı arabirimi gayet sade olan ve profesyonel kullanımdan amatör kullanıcılara kadar hemen herkesin kullanabileceği InfraRecorder Portable ile veri, ses ve diğer projeleri veya imaj dosyalarını CD veya DVD disklerinin üzerine yazabilirsiniz.

İsminden de anlaşılacağı üzere InfraRecorder Portable'ı kullanmak için USB diskinize veya herhangi bir cihaza yazılımı atmak yeterli. Son derece hızlı çalışan ve ücretsiz olan uygulamada Türkçe dil desteği de bulunuyor.

Özetle

Ücretsiz CD/DVD yazma aracı arıyorsanız ve bilgisayarınızda fazla yer kaplasın istemiyorsanız, InfraRecorder Portable sizin için doğru adres...
Teknik Özellikler
Ürün Modeli InfraRecorder Portable
Ürün Markası InfraRecorder
CHIP Online Notu
68
Disk Desteği CD / DVD
Diskte Kapladığı Alan 11 MB
Fiyatı Ücretsiz
Okuyucu Yorumları