Sisteminizi yabancı ellerden koruyun

Kaspersky Anti-Hacker, PC’nizle internet arasındaki bağlantıyı sürekli gözlem altında tutuyor. Herhangi bir uygun olmayan durumla karşılaştığında ise önce onu durduruyor, ardından da yapılan işlem hakkında kullanıcıyı uyarıyor.

Kaspersky Anti-Hacker İnceleme
CHIP Online Notu 74

Çok kolay bir kurulum işlemi ardından yazılım hemen korumaya hazır hale geliyor. Dışardan gelen saldırılara karşı sistemi korumanın yanı sıra Anti-Hacker, herhangi bir uygulama internete erişmeye çalıştığında ise bir pop-up ile kullanıcıyı da uyarabiliyor. Hangi uygulamanın internete erişip erişemeyeceği ise, sihirbazlar sayesinde çok kolay bir şekilde tanımlanabiliyor. Sürekli ortaya çıkan bu pop-up’lar ilk başta rahatsız edici olabilir. Ancak yeni başlayanların bile kolayca kendilerini korumalarını sağlayabildiği göz önüne alındığında, zamanla buna da alışılabilir. Profesyonel kullanıcılar için ise çok fazla özellik bulunmuyor. Yazılımı kullanarak hangi yazılımın hangi portu kullandığını ve karşıda hangi IP’ye bağlandığını görmek de mümkün oluyor. İstenmeyen bağlantılar ise istendiği vakit anında kesilebiliyor. Yazılım geçmişe ait tüm işlemleri bir kayıt dosyasında tutuyor.

Özetle

Kullanıcı dostu arabirime sahip esnek ve güçlü bir güvenlik duvarı yazılımı. Çok başarılı olsa da, ZoneAlarm bedavaya dağıtılırken nasıl tavsiye edebiliriz ki?
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Kaspersky Anti-Hacker
Ürün Markası Kaspersky
CHIP Online Notu
74
Okuyucu Yorumları