LEGO Boost İncelemesi

Lego'nun "çocukların yeni arkadaşı" sloganı ile piyasaya sürdüğü LEGO BOOST test merkezimizde!

CHIP Online Notu 96

Yediden yetmişe herkesin severek oynadığı, ama özellikle çocukların el becerisini, düşünme yeteneğini geliştirme söz konusu olduğunda "bir numara" olarak değerlendirilen Lego, Boost serisi ile robot yapma ve programlamaya yepyeni bir yaklaşım getiriyor.

Hemen yukarıdaki videoda izleyebileceğiz bu incelememizde CHIP Test Merkezi olarak LEGO'nun BOOST serisinin kutu açılışını gerçekleştiriyor, ilk modeli Vernie'yi inşa ediyor ve hayat veriyoruz.

Farklı modeller ve algılayıcılar

LEGO BOOST, içerisindeki özel etkileşimli motoru ve hareket-renk-mesafe algılayıcılı teknolojisi ile LEGO yapım parçalarını hareketlendiriyor. 5 Modeli ve 60'dan fazla aktivitesi bulunan LEGO BOOST serisinde; Vernie The Robot, Frankie The Cat, Guitar4000, AutoBuilder ve M.T.R.4 olmak üzere beş farklı robot yapılabiliyor.

Özetle

Kodlamayı eğlenceli ve zevkli bir şekilde yapma imkanı sunan LEGO BOOST, programlanabilir 5 farklı model ile çocukların kendi başlarına robot yapmalarını sağlıyor. Çocuklarıyla keyifli vakit geçirmek isteyen tüm ebeveynlere öneriyoruz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli LEGO Boost
Ürün Markası LEGO
CHIP Online Notu
96
Okuyucu Yorumları