Fiyat/Performans Oranıyla Yine Önde

LG sürücüler testlerimizde mükemmel hata düzeltme performansları ile hep dikkat çekmeyi başarmışlardı. Bu gelenek bu ay inceleme fırsatını bulduğumuz DRD-8160B modelinde de değişmedi.

LG DRD-8160B İnceleme
CHIP Online Notu 71

LG DRD-8160B, IDE arabirimini kullanan ve saniyede 21000 KB DVD ve saniyede 7200 KB CD hızına sahip olan bir DVD-ROM sürücü.Her türlü işletim sisteminde sorunsuzca çalışabilen bu ürün bir çok medya formatını aynı anda destekleyebiliyor. Gerekli olan tüm ekipmanlarla birlikte gelen LG, kullanıcıya Power DVD 2.55 yazılımını da veriyor. Cihazın sessiz çalışıyor olmasının yanı sıra vibrasyonun da düşük olması kullanıcı için büyük bir avantaj. Ayrıca ürünün yatay ve düşey çalışabilmesi her sürücüde bulunmayan bir özellik. LG, okuma sırasında herhangi bir sorun yaşatmıyor ve ortalamanın üstündeki performansı ile ihtiyaçlara karşılık verebiliyor. Bu sürücünün tek dezavantajı ise veri erişimin diğer sürücülere göre biraz düşük olması.

Özetle

Kopya CD’lerle başı dertte olan kullanıcılar bu ürünü tercih edebilirler. Çünkü DRD-8160B her türlü CD medyasını rahatlıkla okuyabiliyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli LG DRD-8160B
Ürün Markası LG
CHIP Online Notu
71
Okuyucu Yorumları