LifeView TwinCam: İkisi Bir Arada

LifeView TwinCam 2000, internet çılgınları için düşünülmüş olup, hem web hem de dijital kamera görevini gören bir cihaz. Bu kamera ile istediğiniz yerde anında resimlerinizi çekip daha sonra evinizdeki bilgisayarınıza aktarmanız mümkün.

LifeView TwinCam İnceleme
CHIP Online Notu 67

Yani bu ürün, standart web kameraları ile karşılaştırıldığında, özellikleri açısından çok daha gelişkin. Sahip olduğu 8MB belleği sayesinde 16.7 milyon renkte ve 640 x 480 piksel çözünürlükte, yaklaşık 180 resim kaydedebilen cihaz, 4 adet ince pil ile çalışıyor. Üzerinde bulunan LCD ayar ekranı sayesinde cihazı çeşitli mod'lara göre ayarlayıp, resimlerinizi veya videolarınızı çekebilirsiniz. 2 dakikaya kadar video klip çekme imkanı sağlayan kamera, video görüntülerini gerçek renklerde ve saniyede 30 kare yakalama hızı ile anında ulaştırabiliyor. Video capturing işlemini AVI, MPEG-1, MPEG-2 veya ASF formatlarında tamamlayan TwinCam durağan bir görüntüyü 1024x768 piksele kadar yakalayabiliyor. Kamera ile birlikte MGI PhotoSuite, MGI VideoWave III, GeoVision Security Guard, CyberLink Media Show ve Microsoft Netmeeting gibi yazılımların verilmesi, ona bir artı puan kazandırıyor. Ama 4 adet ince pil ile çalışması bir dezavantaj.

Özetle

Bu kamera geçen aylarda incelediğimiz Intel’in Pocket kamerasına çok benziyor. Öyle ki TwinCam resim çekerken aynı Intel’in ürünü gibi çeşitli efektleri seslendirebiliyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli LifeView TwinCam
Ürün Markası Lifeview
CHIP Online Notu
67
Okuyucu Yorumları