Alışılmış DVD yazıcılara hiç benzemiyor.

LabelTag teknolojisiyle medyaların veri yüzeyine istediğiniz şekilde etiket baskısı yapabiliyor.

LITEON iHAS524-T32 B İnceleme
CHIP Online Notu 91
  • Firmaya özgü teknolojiler
  • LabelTag etiketleme

Yazdığınız optik medyaları etiketlemeye gereksinim duyuyorsanız LITEON iHAS524-T32 B'nin Label Tag özelliği sayesinde işlerinin kolaylaşacağını söyleyebiliriz. Bilgisayara SATA arabirimi üzerinden bağlanan LITEON iHAS524-T32 B'de DVD+R ve DVD-R medyalara 24x hızında yazım yapılabiliyor. Çift katmanlı olan DVD+R DL ve DVD-R DL için desteklenen hız ise 12x.

LITEON iHAS524-T32 B'nin kendine özgü teknolojileri arasında Smart-Erase, SuperAllWrite, Smart-Burn ve Smart-X var. Smart-Erase özelliği sayesinde tekrar yazılabilen medyaların silinmesi durumunda veriler kesinlikle tekrar geri döndürülemeyecek şekilde siliniyor. SuperAllWrite özelliğinde tüm optik medya türlerine destek verildiğinin altı çizilmiş. Smart-Burn özelliği tüm medyaları önceden analiz ederek en yüksek ve en ideal veri yazma hızını kullanabilmenizi sağlıyor. Son olarak Smart-X gürültüyü göz önünde bulundurarak medya tipine göre en sessiz erişim özelliğini sağlıyor.

LITEON'a özgü etiketleme teknolojisi olan LabelTag için CD veya tek katmanlı tüm DVD'leri kullanabilirsiniz. Özel bir medya gerekmiyor. Nero 9 Essentials'da yakma öncesi LabelTag kullanımı kutucuğunu seçerseniz hemen tasarım yapabileceğiniz bir ekran karşınıza geliyor. Bir ad yazabilir veya bir görsel ekleyebilirsiniz. Genişliğini veya font türünü ayarlayabilirsiniz. Piyasadaki diğer 24x ve çift katman destekli DVD yazıcılarla kıyaslandığında kayda değer bir fiyat farkı bulunmayan LITEON iHAS524-T32 B, yeni bir sistem toplayacakların şans vermesi gereken ürünlerden.

Özetle

Günümüzde DVD yazıcılara olan ihtiyaç azalmış olsa da, zaman zaman onların da yenilenmesi gerekebiliyor. Bir başka durumda da yeni bir bilgisayar için yeni bir optik sürücü kullanıldığında tercih çoğu zaman DVD yazıcı oluyor. LITEON iHAS524-T32 B kendi alanında sıra dışı bir ürün. Özellikleriyle sizi memnun bırakacağına eminiz.

Alternatifleri

Eğer LabelTag teknolojisine odaklandıysanız, LITEON iHAS524-T32 B'dan başka bir seçimle karşılaşmanız zor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli LITEON iHAS524-T32 B
Ürün Markası LITEON
CHIP Online Notu
91
Yapı 5.25 inç
Bağlantı SATA
Yazım Hızı 24x
Etiketleme LabelTag
Okuyucu Yorumları