Logitech +drive'la yola çıktık

Önemli bir araç içi aksesuarı olan Logitech +drive'ı inceliyoruz.

Logitech +drive İnceleme
CHIP Online Notu 88
  • Başarılı tasarım
  • Güçlü mıknatıs
  • Az yer kaplıyor
  • Kolay kullanım
  • Çok sayıda rakibi var

"Aksesuar" dediğimizde akla gelen ilk markalardan biri hiç şüphesiz Logitech. Firma özellikle bilgisayar akseuarları olarak başlattığı ürün yelpazesini günümüz şartlarına da son derece iyi bir şekilde uyarlamayı başarıyor. Geçen zamanla birlikte firmadan, mobil ürünlere yönelik çözümler ve özellikle oyuncu tarafında ciddi seçenekler geldi. Özellikle konsol tarafında da unutulmaz ürünler vardı. Logitech şimdi de otomobil içine yönelerek kullanıcılara hayatlarının bir alanında daha kolaylık sağlamayı hedefliyor. Firmanın +drive olarak adlandırdığı yeni ürünü güçlü mıknatısı sayesinde akıllı telefon ve tabletinizi sıkı bir şekilde tutmayı başarıyor. Ayrıca eklemli olan yapı sayesinde ekranı en iyi açıda yerleştirebilmeniz de mümkün. Logitech +drive'ın benzer ürünlerden farkı ise mümkün olan en az yeri kaplaması. Söz konusu durum sürücüler için daha fazla görüş açısı anlamına geliyor. Ayrıca manyetik yapı da görevini kusursuz şekilde yerine getiriyor.

Logitech +drive siyah ve griden oluşan ve hemen hemen her araca uyum sağlayabilecek bir tasarıma sahip. Eklemli yapı içinde görülen sarı renkli kısım ise birçok vantuzlu üründe bulunan vakum mandalı. Vakum mandalı ile Logitech +drive'i cama daha iyi bir şekilde sabitleyebilirsiniz. Düşmeyeceğine emin olabilirsiniz. Mandalı çevirmek biraz kuvvet gerektirse de sürekli sökme işi yapmayacağınız için pek de önemli değil. Kutudan gelenler arasında konsol üzeri kullanım için plastik bir plaka ve akıllı telefon / tablet arkasına yapıştırmak için gri ve siyah renklerde metal parçalar geliyor. Böylece telefon veya tabletinizin daha iyi sabitlenmesini sağlayabilirsiniz.

Logitech +drive olur da akıllı telefonunuzu veya tabletinizi sıkı şekilde tutamazsa plakaları kullanabilirsiniz. Kapağı açılabilen telefonlar için pil ile arka kapak arasına konumlandırma yapabilirsiniz. Kapağı açılamayan telefonlar içinse plakaları arka yüzeye yapıştırmanız gerekli. Denemelerde kullandığımız telefonlarda böyle bir ihtiyaç hissetmedik ancak plastik malzemelerin ağırlıkta olduğu kalın telefonlar için böyle bir ihtiyaç gündeme gelebilir.

Logitech +drive son derece şık bir ürün. Görüş açınızı kesinlikle engellemiyor. Ayrıca kollu olan ürünler gibi de seyahat sırasında sallanmıyor. Dahası akıllı telefonunuzu veya tabletinizi sabitleyebilmeniz için yapmanız gereken hiçbir şey yok. Tek elinizle telefonunuzu veya tabletinizi Logitech +drive üzerine bırakarak tutunma işlemini sağlayabilirsiniz. Gördüğünüz gibi Logitech +drive görüş açısını benzer modellerden çok daha az bir şekilde engelliyor. Kesinlikle rahatsızlık uyandırmıyor.

Logitech +drive aynı zamanda küçük denebilecek bir ürün. Test için kullandığımız akıllı telefonun arkasında neredeyse belli bile olmuyor. Kullanım sırasında akıllı telefonunuzu yine rahat bir şekilde yan çevirebilirsiniz. Şarj aletini kolaylıkla bağlayabilirsiniz. Hiç şüphesiz en önemli avantaf telefonun rahatlıkla ve tek elle yerleştirilebilmesi.

Logitech +drive'de her şey düşünülmüş. Dilerseniz tabletinizi de kullanabilir ve uzun yolculukları renklendirebilirsiniz. Dediğimiz gibi cam tek yer değil. Konsol üzerine de ek plaka yardımıyla montaj yapabilme şansınız var. Akıllı telefonunuzu değiştirdiğinizde bile Logitech +drive'ı kullanmaya devam edebilirsiniz. Otomobilin dışında Logitech +drive'ı evinizde veya ofisinizde çalışma masasında bir tablet tutucu olarak da düşünebilirsiniz.

Özetle

Logitech +drive önemli bir ürün. Görüş açısını etkilememesi ve tüm cihazlarla kullanılabilmesi rakipler karşısındaki üstünlükler arasında. Cihazın fiyatı ise 110 TL civarında.

Kimler Almalı

İyi bir araç içi telefon aksesuarına ihtiyacınız varsa Logitech +drive'ı önerebiliriz.

Alternatifleri

Logitech +drive'a benzer piyasada farklı alternatifler de bulunuyor. Hepsiburada.com üzerinde çok sayıda alternatif mevcut. Oradan bakabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Logitech +drive
Ürün Markası Logitech
CHIP Online Notu
88
Okuyucu Yorumları